Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské kuře na smetaně a bílém víně

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 9. 2011 20:49

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie11 846 kJ / 2 831 kcal
Bílkoviny336,93 g
Tuky146,26 g
Vláknina2,56 g
Cholesterol 987 mg
Sodík 2,40 g
Sůl6,03 g
Sacharidy25,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zajímavá kombinace

19. 9. 2011 21:43

Vyzkoušela jsem to a mohu vřele doporučit. Jen jsem ještě společně s česnekem potřela kuře majonézou - lépe se pak proleží a je šťavnatější. Viděla jsem to v reklamě Hellmanns a funguje to:-p

xanny

19. 9. 2011 21:19

Samé dobroty :-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 9. 2011 20:54

Krásné ingredience, celkově krása. Kuře je univerzál a dá se z něj super tvořit;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzské kuře kure po francouzsku francouzské kuře recept francouzské sváteční kuře francouzská kuřata kuře na víně a smetaně francouzské sváteční kuře recept recepty na bílém víně recept na francouzské kuře kuře na smetaně francouzské kuře recepty malé francouzské kuře kure po francouzku kuře naložene ve smetaně francouzké kuře kuře na houbách a smetaně recept francouzske kure recept na bilem vine francouzské omáčky francouzská omáčka na kuře

Suroviny: prsa kuřecí, slanina anglická, cibule šalotka, máslo, houba hřib, víno bílé, česnek, vývar, smetana ke šlehání, mouka hladká, bobkový list, tymián čerstvý, pepř, sůl, nať petrželová

TopRecepty.cz

Francouzské kuře na smetaně a bílém víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K5Xl