Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,47 g |
Tuky | 30,98 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 201 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 4,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh plněný žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO04
Moje poznámka
Pstruh plněný žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO04
Nejnovější recepty
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 15 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 17 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno 15. 8. 2025 15:20:45
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno 15. 8. 2025 15:12:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hubník s anglickou slaninou
kacaba10 před 2 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Petreli před 3 hodinami
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 4 hodinami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 5 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Lucia81 před 6 hodinami
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 6 hodinami
Kuře na leču
Ivet88 před 7 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 7 hodinami
Vynikající langoše
pazderka83 před 8 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 8 hodinami
Tématické fráze:
pstruh na žampionech,
jak nejlépe upéct pstruha,
pstruh se žampiony,
plněný pstruh,
pstruh plněný žampiony,
výborné recepty na pstruha,
výborný pstruh,
jak upéct pstruha,
pstruh žampiony,
plněné žampiony pečené v troubě,
výborný pečený pstruh v troubě,
pstruh s žampiony,
pečený pstruh se žampiony,
pstruh supiny,
pstruh plněny,
pstruh žampion,
výborný pečený pstruh v troubě s houbama,
plneny zampion,
jarní cibulka žampiony,
pstruh na žampiony
Suroviny:
pstruh,
žampióny,
cibulka jarní,
máslo,
petrželka,
slanina anglická,
sůl,
koření na ryby
Komentáře (19)
Výborný je ten pečící papír. Jako příloha jsou výborné pečené brambory, které můžeme přidat na plech rozpůlené předvařené a upéct se pstruhem
Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
nebo plněné pstruhy se zeleninou,šunkou a bylinkama... jejda,toto papání máme moc moc rádi a dá se pak měnit dokola náplň, bylinky, paráda