Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,47 g |
Tuky | 30,98 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 201 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 4,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh plněný žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO04
Moje poznámka
Pstruh plněný žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO04
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 15 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 16 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Větrníky - habáni
wimra před 16 minutami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
chodura.bronislav před 20 minutami
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 7 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 10 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 10 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 11 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 11 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 12 hodinami
Tématické fráze:
pstruh na žampionech,
jak nejlépe upéct pstruha,
pstruh se žampiony,
plněný pstruh,
pstruh plněný žampiony,
výborné recepty na pstruha,
výborný pstruh,
jak upéct pstruha,
pstruh žampiony,
plněné žampiony pečené v troubě,
výborný pečený pstruh v troubě,
pstruh s žampiony,
pečený pstruh se žampiony,
pstruh supiny,
pstruh plněny,
pstruh žampion,
výborný pečený pstruh v troubě s houbama,
plneny zampion,
jarní cibulka žampiony,
pstruh na žampiony
Suroviny:
pstruh,
žampióny,
cibulka jarní,
máslo,
petrželka,
slanina anglická,
sůl,
koření na ryby
Komentáře (19)
Výborný je ten pečící papír. Jako příloha jsou výborné pečené brambory, které můžeme přidat na plech rozpůlené předvařené a upéct se pstruhem
Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
nebo plněné pstruhy se zeleninou,šunkou a bylinkama... jejda,toto papání máme moc moc rádi a dá se pak měnit dokola náplň, bylinky, paráda