Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,47 g |
| Tuky | 30,98 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 201 mg |
| Sodík | 147 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 4,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh plněný žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO04
Moje poznámka
Pstruh plněný žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO04
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 13 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 20 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 7 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 7 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 7 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Valerie. před 8 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 9 hodinami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 9 hodinami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 10 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 11 hodinami
Tématické fráze:
pstruh na žampionech,
jak nejlépe upéct pstruha,
pstruh se žampiony,
plněný pstruh,
pstruh plněný žampiony,
výborné recepty na pstruha,
výborný pstruh,
jak upéct pstruha,
pstruh žampiony,
plněné žampiony pečené v troubě,
výborný pečený pstruh v troubě,
pstruh s žampiony,
pečený pstruh se žampiony,
pstruh supiny,
pstruh plněny,
pstruh žampion,
výborný pečený pstruh v troubě s houbama,
plneny zampion,
jarní cibulka žampiony,
pstruh na žampiony
Suroviny:
pstruh,
žampióny,
cibulka jarní,
máslo,
petrželka,
slanina anglická,
sůl,
koření na ryby
Komentáře (19)
Výborný je ten pečící papír. Jako příloha jsou výborné pečené brambory, které můžeme přidat na plech rozpůlené předvařené a upéct se pstruhem
Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
nebo plněné pstruhy se zeleninou,šunkou a bylinkama... jejda,toto papání máme moc moc rádi a dá se pak měnit dokola náplň, bylinky, paráda