Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 797 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,51 g |
Tuky | 3,36 g |
Vláknina | 5,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,10 g |
Sůl | 12,10 g |
Sacharidy | 58,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný vepřový bok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMD0
Moje poznámka
Marinovaný vepřový bok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMD0
Nejnovější recepty
Hermelín ve slanině
Přidáno před 3 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 4 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 8 hodinami
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné bramboráčky s minutkovým kuřecím masem
Jan Nemec před 24 minutami
Buchta z kompotu
Dagemar před 1 hodinou
Brokolicová polévka s vločkami
wimra před 2 hodinami
Knedlík z hladké mouky (pro nás, žijící v cizině)
Natalie74 před 2 hodinami
Brynzové placičky se špenátem
supec5978 před 3 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sova1 před 3 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Markeeta před 3 hodinami
Lotrinské těstoviny
Stepanka.M. před 4 hodinami
Letní koláč
Freya98 před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřový bok,
vepřový bok recepty,
marinovaný vepřový bok,
vepřový bok recept,
veprovy bok na grilu,
marináda na vepřový bok,
marinovaný vepřový bůček na gril,
marinovany bok,
jak upéct vepřový bok,
recept na veprovy bok,
marinovaný vepřový bůček,
recepty veprovy bok,
marináda na vepřový bůček,
veprový bok na gril,
recept veprovy bok,
vepřový bok marinovaný,
marinovaný pečený bok,
vepřový bok bez kosti recepty obrázky,
vepřový bůček na grilu,
vepřový bok v marinádě
Suroviny:
bok vepřový,
sůl,
sherry,
cukr třtinový,
česnek,
zázvor čerstvý,
protlak rajčatový,
omáčka sojová,
hořčice dijonská
Komentáře (17)
Děkuji za body receptu.