Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ukrajinský boršč s fazolemi

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 12. 2011 14:56

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Receptů na boršč je tu dost, ale tento je opravdu přímo z Ukrajiny-od manželové babičky, která z Ukrajiny pochází. A také trošku jiný, protože tam kde babička bydlela do něj nedávali zelí. :) Manžel ho miluje a i když není jako od babičky, chutná mu ten můj taky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Arween

12. 3. 2012 11:51

Jani, děkuji:-K už je i snězený?

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 3. 2012 00:23

:-p:yes::yes:

Arween

1. 1. 2012 14:09

Jezulko-děkuji:-K

JezulkaS

31. 12. 2011 19:21

Vařím velmi podobný - jen místo cibule dávám nastrouhanou mrkev. Mám ho od maminky, která pochází z Volyně. Je to dobrota, takže dávám další bodík.:-p

Arween

31. 12. 2011 18:55

Tak jsem si upravila poznámku, ať to není tak blbě napsané a mooooc děkuji za moje úplně první bodíky:-K

Arween

31. 12. 2011 18:51

No, jasně, u nás se taky dělá bamborový salát na několik způsobů, takže je mi jasné, že jiný kraj, jiný mrav. Jen jsem to tam psala, že i když tam není zelí, je taky ukrajinský, protože tam kde babička bydlela ho dělali bez zelí;-)

spagetka spagetka

31. 12. 2011 15:27

Jelikož mám snachu a její dceru z Ukrajiny, tak vím, kolik existuje variant. Takže - proč ne a snaše vynadám, že ji tohle nenapadlo :-S - dělám si legraci, ;-):-D:-D:-D

Pavla

31. 12. 2011 15:15

Koukám, že co ukrajinka, to jiný recept na borč. Naše maminka to zase vždycky vařila úplně jinak, např. osmahla na pánvi nastrouhanou řepu, mrkev, zalila protlakem nebo kečupem a teprve přidala do hrnce... to je asi jako tady, 10 kuchařek = 10 receptů na rajskou, na svíčkovou..:-D. Každý to dělá po svým.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: boršč s fazolemi kolik dat noveho koreni do borsce boršč fazole boršč s fazoli boršč z volyně ukrainski buchtu borč červené řepy s fazolemi jak se dela borč borč od mojí babičky salat ukrainski ukrainski borsc co delat aby repa zustala cervena ukrajinsky salat ze repy a fazolová polévka boršč z volině boršč z kysanou smetanou a koprem ukrajinský boršč s červenou řepou borc ukrajinsky zeleninovy borsc s fazolemi a kysanou smetanou boršč s fazolemi recept ukrajinsky děkuji

Suroviny: maso vepřové, maso hovězí, řepa červená, fazole červené, cibule, brambory, koření nové koření, bobkový list, sůl, smetana kysaná, smetana sladká

TopRecepty.cz

Ukrajinský boršč s fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R5xV