Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová plec s řapíkatým celerem v PH

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 526 kJ /
1 799 kcal
Bílkoviny146,65 g
Tuky93,44 g
Vláknina76,07 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 1,70 g
Sůl3,60 g
Sacharidy57,51 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Krok 2: Přendáme ho do PH (kdo může použít nádobu z PH na sporáku, připravuje přímo v ní), ve výpeku zpěníme cibuli a vše vložíme k masu. Krok 3: Přidáme pokrájené řapíky celeru, plátky česneku, rajčatové pyré, mírně podlijeme vývarem a zapneme na High. Krok 4: Po čtyřech hodinách vypneme a do sosu zašleháme máslo.

Zveřejněno 21. 2. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová plec s řapíkatým celerem v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Moo1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová plec s řapíkatým celerem v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Moo1

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (23)

mimosa: Pavli, děkuju za vyzkoušení a za fotku - je krásná;-):-)

Tak dnes uvařeno a chutnalo:yes::-K,dovolíl si fotečku;-)

Bibinka: Bibi udělala jsi mi radost, fotky máš krásné a moc mě těší, že vám chutnalo;-):-):-K

Rockmanie: já děkuji za vyzkoušení;-):-)

maris:Maris, včera jsem dělala podle tohoto tvého receptu, i když to vypadá trošku jinak, je to fotkou, ty jí máš krásnou;-)Pasírovaná rajčata jsem neměla, tak jsem přidala rajčatový protlak. Bylo to moc dobré a ještě bude dneska a já už se těším na oběd, je k tomu rýže. Díky za recept, dávám ti 18.bodíka a přidávám fotky:yes:

Recept jsem dělala v obyčejném hrnci a výsledek byl vynikající! Děkuji za inspiraci :-)

Anika: myslím tím pasírovaná rajčata / běžně se dá koupit /, ale můžeš použít i kvaůitní protlak. Určitě to jde i v normálním hrnci;-):-)

Prosím vás, to rajčatové pyré je rajčatový protlak:-? A dá se to udělat v normálním hrnci, já ten pomalý nemám:-K
Děkuji za odpověď.

určitě skvěléééé:-D:yes:

Moc pěkný recept a krásné fotky:yes::yes::-K

Moc bych si pochutnala:yes:

Moc krásně nafocené príma jídlo:-K+13:-p:yes:

Moc vám děkuju za hezké komentáře a za body:-K
Vypadá to tak, že včera byl " Den řapíkatéo celeru ":-)):-))

jooj:-O zase mlaskave foto. . .:-p a to jsem po snidani a zase mi vrze v drubkach:-p krasne jsi to vymodelovala v tom kouzelnem hrneecku;-):yes:

Řapíkatý celer taky můžu, to foto je naprosto :yes::yes::yes:+

Načíst další komentáře (8)

Tématické fráze:
recepty s řapíkatým celerem, maso s řapíkatým celerem, vepřové maso s celerem, maso na řapíkatém celeru, řapíkatý celer a maso recepty, jak použít řapíkatý celer, veprove maso na řapíkatém celeru, vepřove na celeru, vepřové na řapíkatém celeru, veprove s celerem, recepty na maso s řapíkatým celerem, vepřové maso s řapíkatý celer, vepřové maso řapíkatý celer, recept s řapikatým celerem, řapíkatý celer recept, maso a řapíkatý celer, řapikatý celer recepty, vepřové maso a řapíkatý celer, řapíkatý celer, recepty se řapíkatým celerem

Suroviny:
plec vepřová, celer, cibule, česnek, pyré rajčatové, olej olivový, vývar, máslo, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu