Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 676 kJ / 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,36 g |
Tuky | 43,03 g |
Vláknina | 13,82 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 828 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 49,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lovecký bramborový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgzK
Moje poznámka
Lovecký bramborový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgzK
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 17 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 28 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 15 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
buřtguláš recept,
gulas ze salamu,
pikantní bramborový guláš,
bramborový guláš,
recept na buřtguláš,
guláš z loveckého salámu,
buřtguláš,
guláš z uzeniny,
pikantní bramboroví guláš,
bramborový guláš bez uzeniny,
jak na buřtguláš,
recepty z loveckého salámu,
buřtguláš se salamem,
guláš z loveckého salámu a bramborem,
zásmažka do guláše,
bramborový guláš pikantní,
recepty buřtguláš,
pomazánka z loveckého salámu,
buřtguláš se zelenou paprikou,
brambory lovecky salam
Suroviny:
brambory,
cibule,
salám lovecký,
slanina anglická,
špek uzený,
česnek,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
pepř,
petrželka,
masox,
olej,
sůl
Komentáře (15)
Nedávala jsem slaninu a špek, lovečák pustil tuku dost a jíšku se zelenou paprikou jsem přidala až ke konci vaření.Chuťově je ale naprosto vynikající, sypala jsem petrželkou a s čerstvým chlebem to nemělo chybu.
Přidávám bodík a foto dodám během večera.
Já do bramborového guláše, asi 10 minut před dokončením přidávám na proužky nakrájenou papriku. Paprika dodá guláši znamenitou chuť.
Bibinko,bodík už šel,tak teď jen foto z dnešního obědu
Jen bych Bibinko možná do poznámky uvedla,že kdyby si někdo chtěl chuťově přilepšit nějakým ostřejším kořením(chilli,pálivá paprika,pepř)ať to nedělá,jinak bude trpět 2 x-jednou při příjmu a podruhé při konečném výdeji
Špagetko-také jsem libečková,ale tady by mě to chuťově rušilo,nepřidala jsem