Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lovecký bramborový guláš

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

24. 2. 2012 16:41

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 676 kJ / 640 kcal
Bílkoviny9,36 g
Tuky43,03 g
Vláknina13,82 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 828 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy49,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento guláš má díky loveckému salámu moc dobrou chuť spolu s paprikovým luskem, tak ho dávám k dispozici, kdo by ho chtěl vyzkoušet, i když vím, že "buřtgulášů" je tu dostatek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chocolate chocolate

7. 4. 2012 19:44

Bibinka:Není zač, foto přidáno:-K.

Bibinka Bibinka

7. 4. 2012 19:19

chocolate: ani nevíš, jakou jsi mi udělala radost, že jsi ho uvařila a můžeš tudíž pravdivě hodnotit. Moc ti děkuji a jsem ráda, že jste si na něm pochutnali;-):-p

chocolate chocolate

7. 4. 2012 18:26

Já jsem dnes dostala ohromnou chuť na buřtguláš a vzpomněla jsem si na tento tolik diskutovaný;-).
Nedávala jsem slaninu a špek, lovečák pustil tuku dost a jíšku se zelenou paprikou jsem přidala až ke konci vaření.Chuťově je ale naprosto vynikající, sypala jsem petrželkou a s čerstvým chlebem to nemělo chybu.
Přidávám bodík a foto dodám během večera.

Bibinka Bibinka

22. 3. 2012 18:23

Hanka: Hani, kdyby si četla poctivě, tak by jsi viděla, že tu papriku tam mám:-D

Hanka

22. 3. 2012 17:42

Souhlasím s Magdalenkou a Janou Remkovou. Bibinko, nechápu, proč za každou cenu jsem přidáváte Vaše vymyšlené recepty. :-/ Nic proti vaší kreativitě nemám, ale hodně Vašich receptů je jak od pejska a kočičky. :-S I když tento zrovna mezi ně nepatří, ale nechápu, proč uveřejňovat nový recept jenom proto, že jste místo buřtů přidala lovečák. Věřím, že lovečák dá guláši úplně jinou chuť než třeba špekáček, ale kvůli tomu přece nemusíte dávat nový recept. :-) Stačil komentář k jakémukoliv receptu bramborového guláše. Proto ty komentáře jsou určené.;-) :-))
Já do bramborového guláše, asi 10 minut před dokončením přidávám na proužky nakrájenou papriku. Paprika dodá guláši znamenitou chuť. :-p Vyzkoušejte.

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 2. 2012 20:49

Panenko skááákavá:-Okdyž někdo"narve" 2 podobné receptíky,tak to beru;-)ale hned deset kousků-to si někdo opravdu musel dát tu prácičku:-D:-S
Bibinko,bodík už šel,tak teď jen foto z dnešního obědu:-)Trošku jsem pozmněnila postup vaření-zásmažku a papriku na proužky jsem přidala až ke konci,10minutek před dovařením brambor.Lovečák jsem nakrájela na nudličky,aby byl čitelný nejen chuťově,ale i vzhledově.Bibinko-tento buřtgulášek se Ti opravdu povedl a s podobnými přidanými má shodu snad jen v těch bramborách,měkkém salámu a koření:-)Je velice pikantní a moc jsme si pochutnali:-p:yes:
Jen bych Bibinko možná do poznámky uvedla,že kdyby si někdo chtěl chuťově přilepšit nějakým ostřejším kořením(chilli,pálivá paprika,pepř)ať to nedělá,jinak bude trpět 2 x-jednou při příjmu a podruhé při konečném výdeji:-D:-DTen lovečák pustí všechny chutě i tu ostřejí a gulášek měl opravdu grády:yes::-*
Špagetko-také jsem libečková,ale tady by mě to chuťově rušilo,nepřidala jsem:-)

nofrona

25. 2. 2012 15:09

magdalenka:;-)

magdalenka magdalenka

25. 2. 2012 09:54

Jana Remkova:ale kto chce, pochopí.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 2. 2012 23:13

Bibinka: ale ano, věřím. Lovecký salám miluji, má jinou chuť, než jiné salámy;-)

Bibinka Bibinka

24. 2. 2012 21:42

Jana Remkova: buď ráda, že žádný povyk není, však já píšu v poznámce, že je jich tu dost;-) a s tím loveckým salámem, uzeným špekem spolu s paprikovým luskem je chuťově úplně jiný věříš;-):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 2. 2012 21:07

magdalenka: no, taky si to myslím;-). Kdybych to udělala já, to by bylo povyku, že neumím používat vyhledávač.

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 2. 2012 20:28

Bibinko,všechny uvedené uzeniny mám v lednici,jen tu papriku neé;-):-)Hezký buřtgulášek:-p+5:yes:

magdalenka magdalenka

24. 2. 2012 18:16

Osobne si myslím (nie je to osobný útok), že si svoje vylepšenie mohla pripísať do komentu k hociktorému zemiakovému gulášu, čo je v podobných.

Bibinka Bibinka

24. 2. 2012 17:04

spagetka: Špagi, to je síla zvyku víš:-D, ale na druhou stranu je to trochu zavádějící i když v jiných co tu jsou také nejsou použitý zrovna ty buřty;-) Ale takhle je to lepší ne:-?

spagetka spagetka

24. 2. 2012 16:55

Já svého času lovečák děsně milovala, zkusím ho koupit v nové prodejně uzenin, co u nás otevřeli, majitel si to vozí z Německa a zatím, co jsem koupila, bylo fakt dobré, a to nejsem na uzeniny zas moc zatížená. Tohle zní zajímavě, asi bych přidala i libeček ;-), :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: buřtguláš recept gulas ze salamu pikantní bramborový guláš bramborový guláš recept na buřtguláš guláš z loveckého salámu buřtguláš guláš z uzeniny pikantní bramboroví guláš bramborový guláš bez uzeniny jak na buřtguláš recepty z loveckého salámu buřtguláš se salamem guláš z loveckého salámu a bramborem zásmažka do guláše bramborový guláš pikantní recepty buřtguláš pomazánka z loveckého salámu buřtguláš se zelenou paprikou brambory lovecky salam

Suroviny: brambory, cibule, salám lovecký, slanina anglická, špek uzený, česnek, paprika čerstvá červená, majoránka, kmín drcený, paprika sušená sladká, mouka hladká, pepř, petrželka, masox, olej, sůl

TopRecepty.cz

Lovecký bramborový guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GgzK