Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 655 kJ / 1 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,77 g |
Tuky | 67,44 g |
Vláknina | 6,80 g |
Cholesterol | 826 mg |
Sodík | 465 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 30,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené masové čtverce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoJ
Moje poznámka
Smažené masové čtverce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoJ
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 8 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 10 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 1 hodinou
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 4 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 4 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 4 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 4 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 6 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 8 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 8 hodinami
Tématické fráze:
smažené ravioli,
sendvičovač recepty,
recepty toustovač,
smažené jehněčí maso recepty,
masové smaženky,
toastovač recepty,
toustovač ctverec,
smazene sampinony,
recepty na sendvičovač,
sendvičovač maso recept,
masové kuličky,
masové kuličky,
recepty pro sendvičovač,
recepty na sedvičovač karbenatky,
toastovač recepty s vajcom,
masova smes do toustovač,
recepty sendvicovac,
ruské pirohy,
ruské masové pirohy,
recepty maso do toustovače
Suroviny:
maso vepřové,
žampióny,
cibule,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
máslo,
olej,
sůl,
nať petrželová,
pepř,
mouka polohrubá,
vejce,
strouhanka
Komentáře (5)