Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 776 kJ / 1 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,82 g |
Tuky | 93,19 g |
Vláknina | 14,33 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 38,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, cibuli na měsíčky, v "papiňáku" si osmažíme cibulku na sádle dohněda, přidáme maso, dost osmažíme až se začne téměř připalovat, zalijeme vodou, jen tak, aby byla zároveň s masem, "papiňák" zavřeme a necháme dusit 1 hodinu.
Krok 2: Po otevření hrnce přidáme kmín, zázvor, osolíme dle chuti a vaříme dál 15 minut,nebo až se voda vydusí, přidáme papriku, necháme jí zpěnit a zalijeme vodou.
Krok 3: V hrnku si rozmícháme mouku v malém množství vody, guláš zahustíme a ještě povaříme.
Zveřejněno 4. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zázvorový koňský (hovězí) guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RwNz
Moje poznámka
Zázvorový koňský (hovězí) guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RwNz
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 23 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 23 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno 13. 8. 2025 11:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 3 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 4 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 4 hodinami
Polévka z kadeřávku a mrkve
janickajan před 4 hodinami
Linecký rybízový koláč pod sněhem
Milaxxx před 4 hodinami
Loštický řízek
Slavista62 před 5 hodinami
Kefírová buchta s kokosem a čokoládou
brtna před 5 hodinami
Koláč s fíky a rozmarýnem
veronika_straka před 6 hodinami
Brokolice zapečená se sýrem
snegurka před 7 hodinami
Tématické fráze:
bizoní guláš,
gulaš z bizona,
koňský guláš,
koňský guláš v papiňáku,
jedej,
guláš z koňského masa,
guláš z koňského masa,
bizon guláš,
guláš z koniny,
jelení guláš z krávy,
recepty-zázvorový guláš,
guláš z koňského z mletého masa,
gulase z hoveziho,
co psi nesmej jist,
hovězí guláš pro 15 lidi,
guláš z kočky,
pikantní hovězí guláš se zázvorem,
koní guláš,
recept na guláš se zázvorem,
konina recept
Suroviny:
maso koňské,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
zázvor,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
sádlo,
sůl,
feferonka
Komentáře (19)
Kdo přidal do podobných receptů jídlo z hovězího masa
BIBI SUPER RECEPTÍK...U NÁS V OBCHODĚ PRODÁVÁMĚ I KOŇSKÝ TOČENÝ
Ale jsi dobrá a máš +bodík 6
Kůň je krásnej ale telátko taky. A snad kuřátko není hezké.
Lidi mějte rozum. Vždyť se nevraždí z plezíru jako dříve v Americe bizoni jen pro kůži na zástěry apod.
Ryba je nádherný živočich a přezto ho jíme jako pro někoho mazlíka králíka. LIDI BUĎTE ROZUMNÍ.
Inak receptík je super, u nás koninu kupujem v Metre ( u vás Makro )
rozuměj.. kůň vs kráva, případně vůl
Jina Bibi mňamky
Mně by spíš zajímaly ty podobný recepty - co má konina společného s hovězím? Tak tam přidáme všechno, co obsahuje zázvor ne, třeba zázvorový čaj ??? Bibi, prosímtě smaž ty nesmysly