Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 531 kJ / 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,25 g |
Tuky | 24,29 g |
Vláknina | 1,61 g |
Cholesterol | 1,86 g |
Sodík | 822 mg |
Sůl | 2,38 g |
Sacharidy | 30,75 g |
Postup přípravy
Játra jsou rychle měkká a křehká, díky naložení v marinádě.
Posypeme játra ještě na pánvi čerstvými bylinkami a podáváme.
Až nakonec dosolíme a dokořeníme.
Zveřejněno 14. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1QJG
Moje poznámka
Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1QJG
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 3 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 5 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 6 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 7 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 7 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 7 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 8 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra na nudličky,
veprove jatra na nudlicky,
restovany jatra,
jatrove nudlicky,
nudličky z vepřových jater,
játra na nudličky,
veprova jatra nudlicky,
vepřové nudličky s jatry,
vepřové nudličky v marinádě,
restovana veprova jatra,
marináda na vepřové nudličky,
nudlicky z jater,
játrové nudličky recept,
recepty z játry-restovaná játra,
jatra nudlicky,
restované kuřecí nudličky,
restovaná jatýrka,
marináda na játra,
restovane jatra na cibuli podle,
restované vepřové plátky
Suroviny:
játra vepřová,
tatarská omáčka,
hořčice,
sýr nastrouhaný,
rajče sušené v oleji,
bazalka čerstvá,
paprika sušená sladká,
víno červené,
cibulka jarní,
zázvor čerstvý,
omáčka sojová,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (9)