Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 430 kJ / 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vypracujeme cesto, rozdelíme na polovice, vyvaľkáme štvorce (asi 20x20 cm).
Krok 2: Na jeden štvorec rozložíme plnku, zakryjeme druhým štvorcom, okraje zahneme, potrieme vajíčkom a upečieme. Po upečení potrieme maslom.
Zveřejněno 29. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Verzere
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkpL
Moje poznámka
Verzere
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkpL
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 20 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 1 hodinou
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 11 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 11 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 13 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 13 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 13 hodinami
Maková náplň
mismi před 14 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 15 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
bezmasá jídla recepty,
palačinka se špenátem,
plnene tortily se spenatem,
bezmasa kucharka,
tortily se špenátem,
moldavsky jedlo,
kureci kridylka po francouzsku,
bezmase tortily,
bezmasá jídla-recepty,
chřest po francouzsku,
cena tortily,
recepty na jídla do 100,
bezmasé jídla recepty,
francouzska palacinka recept,
špenát a tortily,
plnka do tortily
Suroviny:
voda,
cibule,
kapusta,
sůl,
rozmarýn,
Komentáře (3)