Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krevety po thajsku z dostupných surovin

Krevety získávají stále větší oblibu díky jemné chuti a rychlé a snadné přípravě. Vyzkoušejte tyto krevety marinované ve svěží marinádě, krátce restované spolu se zázvorem, jarní cibulkou a výhonky mungo.

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby marinování

35 min (25 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby marinování)

16. 4. 2012 13:33

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 616 kJ / 625 kcal
Bílkoviny66,29 g
Tuky25,62 g
Vláknina6,20 g
Cholesterol 465 mg
Sodík 3,80 g
Sůl8,40 g
Sacharidy30,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace z časopisu Apetit

Moje recepty najdete na http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=2447

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

17. 4. 2012 13:49

krása na talíři, nádherný recept, úžasné foto.. sečteno, podtrženo: bod jak kráááá..va, va, va:-D:-D;-):yes::yes::yes::yes:

1974andrea 1974andrea

17. 4. 2012 07:59

Nonya:Děkuju ti:-K. Tyhle krevety nejsou velké, " maso" je po očištění dlouhé tak 3- 4cm a jsou už předvařené, střívko tam prostě najít nelze;-). U čerstvých velkých tygřích apod. ho samozřejmě vyndavám.

Nonya

17. 4. 2012 00:35

:yes: bod odo mna ,velmi pekny recept a poznam dobre ked som v europe ako sa tazsie robia taketo recepty ked suroviny nie su tak bezne k dostaniu. Len jednu poznamku ked pouzivas vacsie krevety a tvoje su tak na limit je ich dobre narezat na chrbte ( na motylika ) a vybrat crievko-ocistit.

1974andrea 1974andrea

16. 4. 2012 22:45

magdalenka:Taky díky Magdalenko:-K;-)

magdalenka magdalenka

16. 4. 2012 22:04

Nádhera! Po všetkých stránkach.

1974andrea 1974andrea

16. 4. 2012 21:07

Anna Kocikova: Aničko, to ty říkáš u každého receptu s krevetama:-D a pořád nic;-)

chocolate chocolate

16. 4. 2012 20:38

1974andrea:a +12.

1974andrea 1974andrea

16. 4. 2012 20:35

Díky milí Topačci:-K, jsem ráda, že i cizokrajné potvůrky má někdo rád a pochutnal by si na nich jako my. Ten náš nejmenší prcek nám je pořád vyjídal z nudlí:-))

chocolate chocolate

16. 4. 2012 20:25

Člověk je týden mimo a Andrej tu blbne s takovou manou...:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 4. 2012 20:20

Teda Ty docela vnadíš;-):-))Budu se muset konečně rozhoupat a ty potvůrky také ochutnat:-*+:yes:

Irrena Irrena

16. 4. 2012 18:56

Krásné:yes::yes:

Colombo65 Colombo65

16. 4. 2012 18:37

Velmi povedená delikatesa;-);-);-)

maris maris

16. 4. 2012 17:42

Máš to moc hezké;-):-):yes:

1974andrea 1974andrea

16. 4. 2012 17:31

jarka skrobakova:Jaruško, moc děkuju za komplimenty, jsi moc hodná:-K. Mě to vaření prostě baví a tak to podle toho zřejmě i vypadá;-):-)).

jarka skrobakova

16. 4. 2012 17:10

Andrejko Ty jsi neuvěřitelně šikovná kuchařka a fotografka. Moc ráda čtu Tvé recepty. posílám bodík a lituji, že se nemůžu u Tebe stravovat, krevety miluju:-p:-p:yes::yes::-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krevety recept krevety recepty očištění krevet krevety recept apetit recept tygři krevety s bylinkami krevety na thajský způsob recept na krevety marináda zázvor krevety makro omacka na krevety krevety rybí omáčka recept na krevety krevety po thaisku makro krevety tygri krevety makro krevety se sojovou omackou krevety po asajsku krevety apetit apetit krevety krevety sojova omacka krevety v makru

Suroviny: krevety, limetka, česnek, chilli paprika čerstvá, fazole mungo, cibulka jarní, paprika čerstvá červená, zázvor, omáčka rybí, omáčka sojová, cukr krupice, koriandr čerstvý, olej

TopRecepty.cz

Krevety po thajsku z dostupných surovin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qDzy