Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Durčina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxpD
Moje poznámka
Polévka Durčina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxpD
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 4 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 12 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 14 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 15 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno 3. 12. 2025 21:27:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský chlebíček II
káťa před 12 minutami
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 47 minutami
Krupičná kaše
Kajkajak před 1 hodinou
Vločková kaše
Kajkajak před 1 hodinou
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
poirotka před 3 hodinami
Kakaová roláda V2
Ketynna před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
kocourer před 4 hodinami
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 5 hodinami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
polévka kulajda dia,
friko s koprem,
polévka friko,
google bednáreček fotky,
durčina kulajda,
durčina.sk,
houbove friko,
podkrkonošská polévka,
houbové friko s koprem,
polévka mušle kopr,
polevka vejce brambory smetana houby,
ruzne cukrovi dia
Suroviny:
brambory,
cibule,
houby sušené,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
vejce
Komentáře (6)
Existují různé varianty, někdy bez cibule a ostatního aromatického koření. Chuť dávají především houby.