Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí závitky nadivoko, plněné prejtem a brusinkami

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 9. 2012 16:20

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 621 kJ / 865 kcal
Bílkoviny21,46 g
Tuky45,92 g
Vláknina14,94 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 1,67 g
Sůl4,00 g
Sacharidy60,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme místo prejtu potřít plátky masa také náplní z vinné klobásy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 9. 2012 21:45

děkuji všem dámám:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 9. 2012 20:33

Anna Kocikova: děkuji Aničko, už je v hovězím mase, díky všem:-K;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 9. 2012 22:58

Zajímavý receptík:-p+8:yes: a moc hezky nafoceno:-K
Jen když je to"Hovězí závitek"dala bych to do kategorie hovězí maso,aby to tady nezaniklo:-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 9. 2012 19:59

Simona Kucerova: Simi, díky, vidíš, spěchám a kategorie ujede, jinak manžel právě dojedl i dnes a říká, že tam ten prejt ani není moc cítit, jinak zatím je to lepší chuťově, jak klasika ptáček nebo závitek, můžeš tam přidat i pokrájenou kyselou okurku, také bezvadné, teď mi manžel mi napovídá, že mám říci, že je to moc dobré,:-p:-p a tak tlumočím, prý jedna báseň;-);-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 9. 2012 16:59

Pěkný receptík,chuť si nedovedu představit,ale vypadá to hezky:yes:;-)
Ivo jen se vloudila asi chybička,receptík je pod kategorii luštěniny;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 9. 2012 10:29

Dana61: díky Danuš a díky všem, komu se recept líbil:-K;-)

Dana61

6. 9. 2012 09:45

určitě velmi chutné:yes::-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 9. 2012 22:46

1974andrea: Andrejko, v tom plátku masa je kousek prejtu skutečně chutný, a dokonce jsem ten prejt hledala, jinak bych to sem ani nedávala, kdyby tomu bylo jinak,;-) potřela jsem jen plátky masa a udělala závitek, viděla jsem to jednou na jídelním lístku v Bojnicích, ochutnala jsem a od té doby jsem to nosila v hlavě, fakt moc dobré, mastné to nebylo, příště zkusím s tmavým prejtem něco, ale taky jsem se toho bála,ale výsledek je bezvadný;-) vše se musí odzkoušet a to já zase ráda:-):-p

1974andrea 1974andrea

5. 9. 2012 22:18

Prejt si děláme o zabijačkách, buď jen tak pečený nebo do jitrniček. Bývá dost mastný;-). Nevím, jak by to chutnalo s hovězím;-)

nofrona

5. 9. 2012 19:56

Hmm...mňamózní:yes::yes:

Danca Danca

5. 9. 2012 18:51

To vypadá moc dobře a i kombinace chutí se mi moc líbí:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 9. 2012 18:31

BILKOVAI: machr, slabé slovo, spíš kuchařský kaskadér, baví mne zkoušet stále nové chutě po svém:-D:-)) a díky:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 9. 2012 18:30

vseumel: no právě;-):-))

BILKOVAI BILKOVAI

5. 9. 2012 18:30

Zajímavý receptík. Prejt mám moc ráda, ale fakt by mě nenapadlo zkombinovat ho s brusinkami. Ale je potřeba experimentovat a ty Ivko jsi na to machr. Super:yes:

vseumel

5. 9. 2012 17:56

To bude dobrota. S prejtem to bude lepší než s vinnou klobásou. Je mastnější :-p. Posílám bodíka.:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněné hovězí závitky plněný hovězí závitek závitky s s brusinkami papriky plněné prejtem recept plněné hovězí papriky plněné prejtem plnene maso prejtem hovězí zadní zavitky se zelím jídelni listek bojnice závitky z hovězího na víně pecene hovezi zavitky hovezi zadni z remosky hovězí závitek pečený plněné závitky z hovězího masa maso plnene prejtem hovězí pečeně s brusinkama pečení hovězích závitků pečené plněné hovězí závitky recepty z cervenym prejtem hovězí zadní zavitky

Suroviny: hovězí zadní, prejt, cibule šalotka, hořčice, vývar masový, brusinky, víno červené, pórek, paprika čerstvá červená, celer řapíkatý, citron, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř, jalovec, olej, protlak rajčatový, brusinky, olej olivový

TopRecepty.cz

Hovězí závitky nadivoko, plněné prejtem a brusinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YqEA