Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 665 kJ / 5 417 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,58 g |
| Tuky | 179,04 g |
| Vláknina | 55,00 g |
| Cholesterol | 953 mg |
| Sodík | 3,58 g |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 810,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečno-karamelové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNmR
Moje poznámka
Jablečno-karamelové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNmR
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 1 hodinou
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky
xx_nattali_xx před 1 minutou
Koprová omáčka
RomanaMonika před 1 hodinou
Banánové brownies
Vladula92 před 1 hodinou
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 2 hodinami
Frgálová buchta
Merylas před 2 hodinami
Buchty na páře
Merylas před 2 hodinami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 2 hodinami
Tématické fráze:
karamelové řezy s jablky,
jablecne rezy s karamelem,
jablečná buchta s karamelem,
maminčiny recepty cz dorty řezy dobroty,
karamelove rezy,
jablkové řezy s karamelem,
řezy s jablky a karamelem,
karamelová buchta s jablky,
jablečné řezy,
jablečný dort s karamelem,
jablečný řez s karamelem,
karamelový řez s jablky,
jablečno karamelový koláč,
jablečná koláč s karamelem,
jablečnokaramelové řezy,
báječné řezy,
karamelové řezi,
karamel s jablky,
karamelový dort s jablky,
jablková řezy s karamelem
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
máslo,
soda jedlá,
sůl,
vejce,
smetana,
rum,
kakao,
jablko,
cukr třtinový,
máslo,
skořice,
rozinky v rumu,
čokoláda na vaření,
tuk ztužený,
olej
Komentáře (34)
každopádně tuto dobrůtku vyzkouším a děkuji moc