Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 919 kJ / 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,11 g |
Tuky | 36,45 g |
Vláknina | 14,35 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 769 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 24,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu dušená hovězí líčka s pečenými rajčaty a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DKy
Moje poznámka
Pomalu dušená hovězí líčka s pečenými rajčaty a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DKy
Nejnovější recepty
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 26 minutami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 3 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové placičky s barevným zelím
Přidáno před 3 hodinami
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 28 minutami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 1 hodinou
Zapečený chřest
Leren před 2 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 2 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 3 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 3 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 3 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 3 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
pomalu dušená kližka,
hovězí líčka polreich,
uprava hovězích líček,
jak odblanit licka,
hovězí líčka úprava,
polreich hovezi licka,
polreich líčka,
pomalu pečená líčka,
hovězí líčka recept polreich,
kližka pomalu pečená,
pomalu pečená kližka,
recept na pečené hovězí líčka,
pomalu dušené maso,
jak odblanit kližku,
jak odblanit hovězí líčka,
hovězí líčka recepty,
dušená líčka,
recepty na úpravu hovězích líček,
hovězí líčka a videorecept,
licka z kližky
Suroviny:
líčka hovězí,
cibule,
česnek,
rajče pečené,
kapary,
olej olivový,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
jíška,
vývar hovězí
Komentáře (18)