Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 623 kJ / 627 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,53 g |
| Tuky | 31,40 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 78 mg |
| Sodík | 3,20 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 73,03 g |
Postup přípravy
Paratha je hotová, když jsou obě strany zlatohnědé, pokryté tmavými skvrnami. Krok 9: Všechny další parathy dělejte stejným způsobem.
Jestliže parathy nepodáváte, zabalte je do vlhké utěrky, aby zůstaly teplé a vláčné.
Zveřejněno 27. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paratha - Překládané celozrnné placky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ51
Moje poznámka
Paratha - Překládané celozrnné placky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ51
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 39 minutami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 5 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 6 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový likér - latté
Merylas před 2 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 2 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 3 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 4 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 4 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 4 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 4 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 6 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 6 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 6 hodinami
Tématické fráze:
durum recept,
placky z celozrnné mouky,
parátha,
mouka atta,
durum.recept,
paratha recept,
placka na durum,
recept na durum,
placky z celozrné mouky,
atta mouka,
durum placky,
indicke placky paratha,
durum,
placky roti,
durum těsto,
placka na durum recept,
těsto na durum,
placky na durum,
čapatí,
parathy
Suroviny:
atta,
mouka,
ghee,
voda,
sůl
Komentáře (4)