Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moravský rožeň

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 180 min Doba tepelné úpravy: 60 min

240 min (180 min příprava + 60 min tepelná úprava)

28. 1. 2013 13:40

Suroviny

Porce: 2-4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 944 kJ / 3 572 kcal
Bílkoviny195,96 g
Tuky295,84 g
Vláknina12,40 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 3,82 g
Sůl9,50 g
Sacharidy27,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Dobromila- Domácí vepřové speciality

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Porada

28. 1. 2013 17:33

No konečně se tu začalo zase normálně vařit:-!.:yes::yes::-p;-)

rebeka rebeka

28. 1. 2013 17:27

super šťavnatý špízek;-):-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 1. 2013 16:20

Bibinka: Tož to nevím!:-D, je to z takového sešitku a je to tam napsané, ale fakt zase jiné "ražničí";-). Díky všem za komentáře:-)

Jikotka Jikotka

28. 1. 2013 15:45

:-p:-p:-p:yes::yes::yes:,ukládám a vyzkouším,vypadá to moc dobře :yes::yes:

jarda Kadic jarda Kadic

28. 1. 2013 15:32

Jako vždy, moc pěkně nafoceno a zajímavý receptik.Vyzkouším v létě u sestry na zahradě:yes::yes::yes: +1

Bibinka Bibinka

28. 1. 2013 15:30

Jana Remkova:Jani rožeň se ti povedl a dobrý bude, vždyť je to "DOMÁCÍ VEPŘOVÁ SPECIALITA". Dávám ti 7.bod:yes:

Miiri

28. 1. 2013 15:12

.....nejenže to krásně vypadá, ale musí to být i mňamina. Určitě brzy vyzkouším. :-) :yes::yes:

1974andrea 1974andrea

28. 1. 2013 15:00

Vypadá to pěkně šťavnatě:yes:

nofrona

28. 1. 2013 14:48

:-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 1. 2013 14:09

Ivana79: Bylo to opravdu skvělé:-8. Původně se to mělo jen opékat na pánvi, jenže já fakt nemám s kýtou na takové tychlovky dobrou zkušenost. Takže jsem to šoupla do té trouby a všechno bylo krásně měkkoučké a ta játra v té anglické neměla chybu;-)

Ivana79 Ivana79

28. 1. 2013 14:06

Jani,už viem čo bude budúci víkend u nás na obed;-)Vyzerá to super,možno to bude aj skôr:-8:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kyta na rozen moravské speciality recepty speciality na rožni recepty játra na rožni rožen veprova kyta na rožen rožen na kýtu koleno na rožní speciality na rožni vepřová játra na rožni moravský plátek recepty na rožen moravske speciality špíz na rožni vepřové koleno na rožni mail raada.com loc:cz domaci rožen špíz na rožni postup recept játra na rožni vepřové na rožni

Suroviny: kýta vepřová, játra vepřová, slanina anglická, olej, šťáva citronová, cibule, žampióny, paprika sušená sladká, hořčice dijonská, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Moravský rožeň

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/503K