Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 703 kJ / 1 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,63 g |
Tuky | 6,26 g |
Vláknina | 39,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 212,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová pohanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8YnW
Moje poznámka
Zeleninová pohanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8YnW
Nejnovější recepty
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 9 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 11 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninová polévka s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 15 hodinami
Jemný špendlíkový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolová kyselá polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Jablečný koláč s krupičkou
Ivcatkoo před 6 hodinami
Bábovka
Helenecka 21 před 7 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 9 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
horys před 11 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 12 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
HanaS92 před 13 hodinami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Slavista62 před 14 hodinami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
wimra před 15 hodinami
Cuketove lasagne
vranova.dasa před 16 hodinami
Tématické fráze:
pohanka jak správně vařit,
jak správně vařit pohanku,
pohanka recepty,
pohanka se zeleninou,
zeleninová pohanka,
co vařit z pohanky,
jak se vaří pohanka,
vařená pohanka se zeleninou,
pohanka recept,
co varit s pohanky,
recept na pohanku,
jakspravnevaritpohanku,
pohanka okurka,
pohanka jak vařit,
pohanka na zelenině,
jak vařit z pohanky,
pohanka obsah,
pohanka recepty se zeleninou,
recepty s pohankou,
rajče pohanka
Suroviny:
pohanka,
paprika čerstvá červená,
okurka salátová,
cibule červená,
rajče,
kukuřice,
mrkev,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
Dobrá je pohanka s domácím naloženým zelím, a s osmaženou cibulkou. Teplé i studené. Dobrá a levná večeře. Kdo to nemůže vydržet, může přidat ke smažené cibulce rozškvařit malé kostičky špeku.