Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Punčové řezy jako z cukrárny

Punčové řezy jsou nejen vizuálně krásné, ale také mají zcela nezaměnitelnou chuť, které podlehnete. Podle tradičního receptu si je můžete upéct i doma, budou chutnat stejně jako ty z cukrárny. Jsou snadné na přípravu, krásně šťavnaté a voní po rumu.

Hodnocení receptu je 5,0 (145×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 5 min bez doby odležení

65 min (60 min příprava + 5 min tepelná úprava, bez doby odležení)

16. 12. 2008 13:38

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 524 kJ / 3 950 kcal
Bílkoviny106,80 g
Tuky77,60 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 2,59 g
Sodík 999 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy703,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chutnají jako ty kupované :-)

Polevu dělávám od oka, ale můžete vyzkoušet jednu zdejší -

www.toprecepty.cz/recept/7958-citronova-pol... , jen doporučím - tekutinu přidávejte po menším množství, protože přidat další pak můžete vždycky. Ale naopak už to nejde, museli byste zahušťovat dalším cukrem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaja

13. 1. 2012 12:54

Jana Remkova: Jani, upřímně, tuhle je po mně chtěla jedna kolegyně z práce, jako ne recept, ale abych jí je upekla. Tak to se přiznám, že jsem s díky odmítla, ale doma jim to ráda upeču. A do práce nosím běžně vzorky. . . Neříkej, netroufla, není to složité, jen to tak vypadá. A moc děkuji za chválu i pod cizím receptem - to je od tebe hezké. :-)

cathleen cathleen

13. 1. 2012 11:08

Pajaja: Pavli, paráda:yes::yes: děkuji!

BILKOVAI, Miquel: opravdu zkuste, taky jsem punčáky milovala (a ještě stále mám ráda), a díky tomu, že jsem je dělávala doma, jsme se jich zajedli (a ušetřili tím spoustu peněz).
Jsou od stejné autorky jako Štafetky III. (p.L.Šustalová)

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 1. 2012 23:29

Pajaja: Nádhera!!! Moc se ti povedly!! Já si na něco takového netroufám:-/

Miquel Miquel

12. 1. 2012 22:36

Krásný, musím někdy vyzkoušet:-p

BILKOVAI BILKOVAI

12. 1. 2012 21:50

Když jsem jako děcko pravidelně navštěvovala cukrárnu, tak punčák byl zákusek č. 1 Super:yes: Ukládám a samozřejmě bodík dávám:-):yes:

Pajaja

12. 1. 2012 21:33

cathleen, tak konečně přidávám fota mých výtvorů. Ta první fotka je první pokus a tam jsem to přehnala s červeným barvivem, podruhé už jsem byla opatrnější. Byly úžasné, syn se oblizoval až za ušima. :-p:-K:yes::yes:

Verča

8. 10. 2011 18:21

Super receptík.jsem mladá a nezkušená holka,ale podle Vašeho receptu jsem upekla bez problémů a jak byl dobrý!!! :yes: Děkuji :-K hned si ho zapíšu do notýsku!

LADA

8. 10. 2011 14:41

no tak to vypadá dobře ty punčové řazy právě sem na to koukala a taky se chystám to někdy udělat ale taky doufám že se to podaří a kdy ž jo tak to bude super držte my palce lidičky díky moc ps: lada:-K:no::yes::-*:-(:-p:-)):-((:-//:-?

Soňa

3. 10. 2011 16:20

Zizala: No já to nebudu pro příště pokoušet a piškot upeču po svým, žloutky - bílky zvlášť, to mám natrénovaný ;-)

zizala zizala (moderátorka)

30. 9. 2011 13:01

Soňa: Tak to bude ten "kámen úrazu". Cathleen o tom taky píše - příště šlehat kratší dobu ;-)

Soňa

30. 9. 2011 11:36

Zizala: Nikoli, šlehala sem ho šlehačem, ale i tak mě bolely, jak sem to šlehala dlouho ;-)

zizala zizala (moderátorka)

29. 9. 2011 16:14

Soňa: Chápu to správně, že šleháš těsto ručně? Nejlépe to jde ručním elektrickým šlehačem, bez námahy, snadno, rychle ;-)

cathleen cathleen

29. 9. 2011 15:58

Soňa: Soni, co na to říct.....řezy jsem dělala mockrát, piškot se povedl vždycky (nepřešlehalas ho? 5 vajec se určitě nešlehá dlouho...) a jak se dočteš pod receptem - povedl se bez problémů i spoustě dalším. Recept mám z kuchařky, je určitě v pořádku.

Soňa

29. 9. 2011 15:22

Tak se mi povedly, bohužel až na druhý pokus. Nejsem zrovna úplný začátečník, ale piškot se mi napoprvý srazil a to sem to šlehala víc než deset minut až mě ruce bolely... Kažodpádně řezy byly na oslavu, takže piškot putoval do koše a já do obchodu pro nový suroviny.. Udělala sem piškot podle svýho...a..nakonec se den v kuchyni vyplatil a byla sem za hvězdu ;-)

Jana

15. 8. 2011 14:29

výborný řezy.....bála jsem se, že je nezvládnu a musím říct, že se i docela povedly (nemám je ale jako vy) a do cukrového rozvaru jsem dala méně cukru a citron s rumem.....a jsou mňam! :-p:-) děkuji! Udělám je zase na oslavu narozenin!:-)

1 10 11 12 13 14 19

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: punčové řezy puncove rezy recept punčové řezy jako z cukrárny punčový řez punčové řezy na plech punčový řez recept recept na puncove rezy puncovy dort recept na puncovy rez punčové řezy cukrářské výborné punčové řezy recept punčové řezy recepty výborný punčový dort punčový zákusek punčový dort recept recept punčový řez recepty puncove rezy punčove řezy jak na to punčový řezy nejlepsi puncove rezy

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, potravinářské barvivo, marmeláda rybízová, voda, cukr, kyselina citronová, rumové aroma, cukr moučkový, voda, šťáva citronová, solamyl

TopRecepty.cz

Punčové řezy jako z cukrárny

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8VG