Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 292 kJ / 548 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,22 g |
| Tuky | 25,61 g |
| Vláknina | 4,73 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 565 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 17,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce s olivovým olejem dáme cibulku nakrájenou najemno, lžíci kaparů, ančovičky a necháme chvíli restovat.
Krok 2: Přidáme pokrájená játra, zalijeme vínem a podusíme.
Krok 3: Když jsou játra opečená (tak, aby po rozříznutí byla uprostřed červená), odstavíme z ohně a rozmixujeme na patté – pěnu.
Krok 4: Veku si opečeme, očesnekujeme, potřeme pěnou a ozdobíme cibulkou.
Zveřejněno 23. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6GM
Moje poznámka
Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6GM
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 9 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná pečeně
bobnak před 27 minutami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 38 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 47 minutami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 1 hodinou
Candát po vsetínsku
Mirrika před 1 hodinou
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 1 hodinou
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 1 hodinou
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 1 hodinou
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 2 hodinami
Šunkofleky
Kajkajak před 2 hodinami
Tématické fráze:
veronské špagety,
veronské špagety recept,
recept veronské špagety,
recept na veronské špagety,
recept s jatrama,
toskánské crostini,
crostini s kuřecími játry,
veronské špagety recepty,
crostinni,
toskánská játrová pomazánka,
játra jako tousty,
játrová pomazánka,
zapecene tousty s jatrou,
crosiny,
špagety fruti di mare s italem,
kuřecí na toskánský způsob,
s italem v kuchyni játrová pomazánka,
celer s jatrama,
bageta s játrovou,
recepty na toskánský způsob
Suroviny:
játra kuřecí,
cibule,
ančovičky v oleji,
víno bílé,
vývar masový,
kapary,
olej,
bageta,
česnek
Komentáře (1)