Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková na smetaně - Honzova improvizace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9XkB
Moje poznámka
Svíčková na smetaně - Honzova improvizace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9XkB
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 10 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s Nivou
Dede. před 8 minutami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 1 hodinou
Buřtguláš
Rosiwannabe před 1 hodinou
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 2 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 2 hodinami
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 4 hodinami
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 5 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 5 hodinami
Tématické fráze:
svíčková z hovězího krku,
hovězí krk svickova,
svickova z krku,
svickova na smetane,
originální recept na svíčkovou,
hovězí krk se svíčkovou omáčkou,
hovězí přední na svíčkovou,
svickova hovezi predni,
hovězí přední krk svíčková,
svíčková na smetaně z krku,
svickova z danciho masa,
studená svíčková zhoustne,
až recepty,
hovězí zadní svíčková,
svíčková na smetaně recepty,
citrónový terč na svíčkovou,
svičková recepty,
hovezi predni svíčková recept,
svíčková z předního hovězího,
co dělat když se srazí šlehačka v omáčce
Suroviny:
hovězí zadní,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
citron,
smetana ke šlehání,
slanina,
olej,
cukr,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
jíška
Komentáře (12)
Příští víkend upeču jeden den vepřové koleno a druhý den ptáčky, tak se třeba zase pochlubím..., tentokrát snad i s fotkama..
Jarmilprdel, jak originální nick!
Díky za recept, spěchám s bodíkem a pokud nebude vadit, tak i s obrázky, alespoň se tvůj recept díky fotce více zviditelní a až si přidáš svoje vlastní, tak tyhle moje posuň dozadu anebo smaž.
Máš moc pěkně popsaný recept, který si zaslouží 4.boda
Tento postup je správný a jsem přesvědčená,že kdo chce
mít dobrou svíčkovou udělá ji podle tohoto receptu,no
a pák záleží kolik čeho jsme přidali do základu.Pokud
akorát tak už není potřeba moc dochucovat