Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková na smetaně - Honzova improvizace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9XkB
Moje poznámka
Svíčková na smetaně - Honzova improvizace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9XkB
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 8 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 9 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno 7. 12. 2025 01:09:02
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 3 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 7 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 8 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 8 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 8 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 9 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 9 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 9 hodinami
Tématické fráze:
svíčková z hovězího krku,
hovězí krk svickova,
svickova z krku,
svickova na smetane,
originální recept na svíčkovou,
hovězí krk se svíčkovou omáčkou,
hovězí přední na svíčkovou,
svickova hovezi predni,
hovězí přední krk svíčková,
svíčková na smetaně z krku,
svickova z danciho masa,
studená svíčková zhoustne,
až recepty,
hovězí zadní svíčková,
svíčková na smetaně recepty,
citrónový terč na svíčkovou,
svičková recepty,
hovezi predni svíčková recept,
svíčková z předního hovězího,
co dělat když se srazí šlehačka v omáčce
Suroviny:
hovězí zadní,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
citron,
smetana ke šlehání,
slanina,
olej,
cukr,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
jíška
Komentáře (12)
Příští víkend upeču jeden den vepřové koleno a druhý den ptáčky, tak se třeba zase pochlubím..., tentokrát snad i s fotkama..
Jarmilprdel, jak originální nick!
Díky za recept, spěchám s bodíkem a pokud nebude vadit, tak i s obrázky, alespoň se tvůj recept díky fotce více zviditelní a až si přidáš svoje vlastní, tak tyhle moje posuň dozadu anebo smaž.
Máš moc pěkně popsaný recept, který si zaslouží 4.boda
Tento postup je správný a jsem přesvědčená,že kdo chce
mít dobrou svíčkovou udělá ji podle tohoto receptu,no
a pák záleží kolik čeho jsme přidali do základu.Pokud
akorát tak už není potřeba moc dochucovat