Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 477 kJ / 3 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 239,18 g |
Tuky | 120,00 g |
Vláknina | 30,28 g |
Cholesterol | 884 mg |
Sodík | 2,89 g |
Sůl | 6,54 g |
Sacharidy | 461,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKQ4
Moje poznámka
Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKQ4
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 11 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 12 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové muffins
kahus308 před 13 minutami
Meruňkový koláč
Evellinka před 40 minutami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 2 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 8 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 9 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 9 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 10 hodinami
Tématické fráze:
italské klobásy,
recept na italské cannelloni,
recepty na italské canneloni,
italské canneloni,
italské klobásy recept,
italské canneloni recepty,
italské canellon,
recepty na italské klobásy,
canelloni nebo velké trubky/paccheroni/
Suroviny:
sýr uzená mozzarella,
sýr ricotta,
těstoviny,
protlak rajčatový,
klobása,
petrželka zelená,
vejce,
česnek,
cibule,
víno bílé,
parmazán,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (4)