Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Císařská pomazánka

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

spagetka spagetka

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 846 kJ /
680 kcal
Bílkoviny30,79 g
Tuky52,66 g
Vláknina5,15 g
Cholesterol 168 mg
Sodík 125 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy19,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tvaroh s máslem utřeme do jednolité hmoty ( Farmářský nebo hrudkový vytvoří hrubší strukturu, není úplně hlaďounká). Krok 2: Přidáme prolisovaný česnek, konzervu tuňáka i s olejem, pečlivě promícháme. Krok 3: Ředkvičky nastrouháme nebo nakrájíme nadrobno, pokud dáme kedlubnu, taktéž. Krok 4: Přidáme nasekané bylinky, okořeníme a vymícháme, pokud potřebujeme, zředíme do chtěné hustoty. Krok 5: Necháme asi 10 minut na spojení chutí, znova promícháme, ochutnáme a případně ještě dochutíme. Necháme odležet alespoň půl hodiny. Krok 6: Mažeme na naše oblíbené pečivo, zdobíme např. zelenou a červenou kapií.

S tímto tuňákem tu má recept Rebí, dávám do podobných.

Zveřejněno 6. 5. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Císařská pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YYZM

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Císařská pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YYZM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

:yes::yes:já bych si pochutnala ,:-p:-p:-K

spagetka:Ladi, pomazánek není nikdy dost a tuňákovou máme rádi. Já bych řekla:Mocnářská pomazánka....:-D Máš 11.bod:yes:

Hehe...jdu shánět tuňáka konzervovaného za Franze Josefa:-D:-D kdyby nebyl, beru za Marie Terezie:-D:-))dávám bodíka, tohle já můžu:-)):yes:

Díky vám všem :-K, je výborná
Jana Remkova: tahle značka (albert) je zatím pořád jedna z nejkvalitnějších, jsou různé druhy a dají se výborně kombinovat, fakt zkus, snad kvalita vydrží ;-);-);-)
Yanull: díky za to, pravdu díš, stydět se nemusíš :-D:-D:-K
Ivulinka: ne asi, stopro :-D:-D;-);-)

Tuhle tuňákovou konzervu neznám, ale pomazánky s tuňákem máme rádi :-p:yes:

:-p:-):yes::yes:

:-p:-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes::-K

Ladi, za císaře pána a jeho rodinu, dala bych si Tvoji pomazánku i v tuto hodinu :-p:-);-) +7:-K:yes:

Tak Franz Josef, jo??:-)) Toho jsem taky ještě asi neměla!:-D. Tuňák je snad jediná ryba, která mi moc nechutná, nicméně, nejsem schopná posoudit tuhle značku. Pomazánka se všemi ingrediencemi včtně čili se mi moc líbí. Určitě bych použila ten hrudkovitý tvaroh, je skvělý;-)

Asi dost chutná pomazánka:-*:-p:yes:

děkuju vám :-K:-K. Rebí, jo mocnář nezklame, toho dycky kupuju ve větším množství. Teri, jo, tyhle konzervy jsou ještě kvalitní, doufám, že to vydrží :yes::yes::yes:

Tééééda Ladi, pošepni odkiaľ názov :-D:-D Podľa Ferenc Jóžku? :-D:-D;-) Inak tie konzervy sú veľmi dobré, tak bude aj pomazánka ;-)

a protože vím, že ani plechový mocnář:-D:-D nezklame, dávám bod.. pomazánka přijde vždycky vhod;-):-p:yes::yes::-D

MŇAM:-p +1:yes:

Tématické fráze:
hrudkovitý tvaroh recepty, tuňák v rostlinném oleji 900g, pomazánka z konzervy drceného tuňáka, pomazanka z tunak drceny, pomazanka franz josef čili, hrudkový tvaroh co s tím, drceny tunak pomazanka, tatarak z konzervovaného tunaka, pomazánky na chlebíčky, pomazánka z drceného tuňáka, tuňák a ředkvičky

Suroviny:
tuňák v konzervě, tvaroh, máslo, ředkvičky, kedlubna, česnek, pepř, kmín drcený, chilli, sůl, pažitka, kefír

Přidat fotografie receptu