Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srbský džuveč

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 90 min

150 min (60 min příprava + 90 min tepelná úprava)

17. 5. 2013 12:34

Suroviny

Porce: minim. 6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 058 kJ / 2 643 kcal
Bílkoviny152,67 g
Tuky134,98 g
Vláknina41,46 g
Cholesterol 552 mg
Sodík 2,18 g
Sůl5,29 g
Sacharidy190,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ač to podle fotek nevypadá, je to moc dobré.

Zdroj: ŽenyproŽeny.cz autor Fája, čímž velmi děkuji za chutný pokrm.

( trochu mnou upraveno )

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

17. 5. 2013 13:49

Úžasně voňavé a šťavnaté jídlo :-8 o fotce ani nemluvě :yes:

magdalenka magdalenka

17. 5. 2013 13:43

maris: Ty si ho kde jedla? V Bulharsku, alebo Turecku? Asi má veľa verzií...

maris maris

17. 5. 2013 13:36

Rebi, máš to krásný:-):yes: Já jsem kdysi džuveč doma zkoušela, ale nějak jsem nebyla spokojená, měla jsem v paměti chuť džuveče, který jsem měla na dovolené a který mně moc chutnal a od té doby jsem ho nezkoušela, ale když vidím ten Tvůj, tak se k němu určitě zase vrátím a snad se mi povede;-):-), Tobě posílám bodíček za recept;-):yes:+

rebeka rebeka

17. 5. 2013 13:14

magdalenka: no, moje dnešní "džuvečová" premiéra:-8, já vím, že různých receptů na tento pokrm je moc, ale stejný jsem zde nenašla, tak jsem si dovolila tento přidat.. mě spíš překvapila ta chuť.. krom soli a pepře tam není žádné koření, vynikne delikátní chuť mladého jehněčího a stou zeleninou se to skvěle doplňuje.. jo, a ta kedlubna je tam zajímavá;-)
všem děkuju..:-K

magdalenka magdalenka

17. 5. 2013 13:09

Skvelé!:yes: Stále sa chystám na džuveč, ešte som nerobila. Na Balkáne je "X" príprav džuveču, pokiaľ viem, táto tvoja verzia mi príde veľmi podobná tej, čo som mala možnosť ochutnať od Bosniakov, myslím, že tam mali ešte nejaké mne neznáme korenie a fazuľové struky a bez kedlubny. Bolo to nejako vrstvené a desne dobré. (Asi tam nebola slanina - moslimovia.)

Nikina Nikina

17. 5. 2013 13:00

Mňaaaam! A fotka pěkňoučká! :-K:yes:

Jitkas

17. 5. 2013 12:54

Tak podle fotek to vypada zrovna fesacky, delam trochu jinak (coz je fuk). Ale chut vim, je vynikalici, toz chvalim, tleskam a dala bych si!!

pipre pipre

17. 5. 2013 12:48

Hm, to vypadá mňamkově!!:yes:+3

danielle72 danielle72

17. 5. 2013 12:37

MŇAM:-!:-!:-!:-K;-) +1

spagetka spagetka

17. 5. 2013 12:37

Dobrý nápad :-p:-p:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: džuveč srbské rizoto džuveč recept recept na džuveč drůbeží džuveč srbské rizoto recept džuveč v pomalém hrnci jehněčí džuveč džuveč bulharsko recept dzuvec džuveč.cz recepty džuveč džuveč.cz džuveč recepty džuveč s rybou dřuveč srbský dřuveč recepty na dzuvec recept na srbské rizoto srbské plátky

Suroviny: maso jehněčí, slanina, sádlo, cibule, česnek, lilek, kedlubna, lusk paprikový, rajče, brambory, rýže, nať petrželová, vývar, pepř drcený, sůl

TopRecepty.cz

Srbský džuveč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gDPY