Srbský džuveč
Suroviny
Porce: minim. 6
Nutriční hodnoty
Energie | 11 058 kJ / 2 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,67 g |
Tuky | 134,98 g |
Vláknina | 41,46 g |
Cholesterol | 552 mg |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,29 g |
Sacharidy | 190,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ač to podle fotek nevypadá, je to moc dobré.
Zdroj: ŽenyproŽeny.cz autor Fája, čímž velmi děkuji za chutný pokrm.
( trochu mnou upraveno )
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 5. 2013 13:49
Úžasně voňavé a šťavnaté jídlo o fotce ani nemluvě
17. 5. 2013 13:43
maris: Ty si ho kde jedla? V Bulharsku, alebo Turecku? Asi má veľa verzií...
17. 5. 2013 13:36
Rebi, máš to krásný Já jsem kdysi džuveč doma zkoušela, ale nějak jsem nebyla spokojená, měla jsem v paměti chuť džuveče, který jsem měla na dovolené a který mně moc chutnal a od té doby jsem ho nezkoušela, ale když vidím ten Tvůj, tak se k němu určitě zase vrátím a snad se mi povede, Tobě posílám bodíček za recept+
17. 5. 2013 13:14
magdalenka: no, moje dnešní "džuvečová" premiéra, já vím, že různých receptů na tento pokrm je moc, ale stejný jsem zde nenašla, tak jsem si dovolila tento přidat.. mě spíš překvapila ta chuť.. krom soli a pepře tam není žádné koření, vynikne delikátní chuť mladého jehněčího a stou zeleninou se to skvěle doplňuje.. jo, a ta kedlubna je tam zajímavá
všem děkuju..
všem děkuju..
17. 5. 2013 13:09
Skvelé! Stále sa chystám na džuveč, ešte som nerobila. Na Balkáne je "X" príprav džuveču, pokiaľ viem, táto tvoja verzia mi príde veľmi podobná tej, čo som mala možnosť ochutnať od Bosniakov, myslím, že tam mali ešte nejaké mne neznáme korenie a fazuľové struky a bez kedlubny. Bolo to nejako vrstvené a desne dobré. (Asi tam nebola slanina - moslimovia.)
17. 5. 2013 13:00
Mňaaaam! A fotka pěkňoučká!
17. 5. 2013 12:54
Tak podle fotek to vypada zrovna fesacky, delam trochu jinak (coz je fuk). Ale chut vim, je vynikalici, toz chvalim, tleskam a dala bych si!!
17. 5. 2013 12:48
Hm, to vypadá mňamkově!!+3
17. 5. 2013 12:37
MŇAM +1
17. 5. 2013 12:37
Dobrý nápad
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 2 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 2 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Fit salát
Přidáno před 15 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 35 minutami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 37 minutami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 44 minutami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 1 hodinou
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 3 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 5 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Džuveč aneb Zelenina z jednoho hrnce: Jak připravit úžasné balkánské zeleninové ragú?
Další recepty
Tématické fráze: džuveč srbské rizoto džuveč recept recept na džuveč drůbeží džuveč srbské rizoto recept džuveč v pomalém hrnci jehněčí džuveč džuveč bulharsko recept dzuvec džuveč.cz recepty džuveč džuveč.cz džuveč recepty džuveč s rybou dřuveč srbský dřuveč recepty na dzuvec recept na srbské rizoto srbské plátky
Suroviny: maso jehněčí, slanina, sádlo, cibule, česnek, lilek, kedlubna, lusk paprikový, rajče, brambory, rýže, nať petrželová, vývar, pepř drcený, sůl
Srbský džuveč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDPY
25 názorů