Rizoto z hnědé rýže s cherry rajčátky, mozzarellou a čerstvou bazalkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 791 kJ / 2 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,67 g |
Tuky | 29,47 g |
Vláknina | 28,74 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 341 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 375,14 g |
Postup přípravy
Pozn.: Bazalku používám zelenou i červenou, dodá jídlu zajímavější šmrnc i vzhled
Zveřejněno 25. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto z hnědé rýže s cherry rajčátky, mozzarellou a čerstvou bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GXr0
Moje poznámka
Rizoto z hnědé rýže s cherry rajčátky, mozzarellou a čerstvou bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GXr0
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 4 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 7 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 6 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 7 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 7 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 8 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 8 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 9 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 9 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 11 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 11 hodinami
Tématické fráze:
tmava ryze,
rizoto s mozzarelou,
jak se vaří hnědá rýže,
hnědá rýže příprava,
přírodní hnědá rýže příprava,
jak uvařit hnědou rýži,
ryze s mozzarelou,
červená rýže natural recept,
rizoto rýže natural,
červená rýže příprava,
chléb z hnědé rýže,
rizoto basmati,
tmavá rýže recepty,
červená rýže natural,
hnědá rýže natural,
rizoto z rýže natural,
bazalkové rizoto,
rizoto z basmati,
rýže s mozzarellou,
jak se vaří přírodní ryze
Suroviny:
rýže hnědá,
rajče cherry,
cibule červená,
sýr mozzarella,
šťáva rajčatová,
sůl,
pepř čtyř barev,
olej olivový,
bazalka čerstvá
Komentáře (6)
Jana Remková: Rýže basmati, různé druhy tmavé bio rýže nebo třeba rýže natural jsou hnědé, chuťově je velice dobrá, avšak se vaří déle než bílá rýže, ale je to taková ta "zdravější" varianta zase