Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 212 kJ / 1 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,28 g |
Tuky | 2,07 g |
Vláknina | 38,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 256,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory na paprice jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6QR
Moje poznámka
Brambory na paprice jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6QR
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 2 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 11 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 18 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 52 minutami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 17 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 21 hodinami
Tématické fráze:
priloha k lososu,
přílohy k lososu,
priloha k lososovi,
přílohy ke kuřeti,
priloha ke spizum,
jaka priloha k lososu,
bramborová příloha,
bramborové přílohy,
brambory s paprikou,
recepty přílohy,
recepty brambory,
příloha k plnenym paprikam,
brambory k lososu,
přílohy k lososovi,
netradiční přílohy,
přílohy recept,
příloha k řízkům,
recept na přílohové brambory,
dusene brambory na paprice,
brambory-příloha
Suroviny:
brambory,
cibule,
paprika sušená sladká,
sůl,
olej
Komentáře (5)