Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové na másle a čerstvě utržených nakládačkách

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 7. 2013 20:56

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 138 kJ / 750 kcal
Bílkoviny105,18 g
Tuky36,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 264 mg
Sodík 261 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kouzlo je právě v té jemné chuti vepřového masa, másla i kmínu s nádechem čerstvých nakládaček bez navinulé a nakyslé chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

18. 7. 2013 17:44

zdena: Zdeni, tak normální sypkou červenou papriku sladkou nebo ostřejší, nebo jakékoliv jiné koření podle chuti a zásob;-):-K

zdena

17. 7. 2013 23:25

Nechce se mi dál diskutovat o okurkách. Co když doma nemám uzenou papriku? :-O

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 7. 2013 20:09

Anna Kocikova: no mne až včera a teď to dojídám zrovna:-p:-p, je to lepší, jak včera, cuketu jsem už neměla a tak jsem dala, co bylo a bylo, ale zkus Aničko, mne to chutná více, jak s cuketou;-):-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 7. 2013 18:40

Ivuš,zavařené okurky sem tam k masu přistrouhnu:-)ale čerstvé nakládačky by mě vážně nenapadly:-8Máš to moc hezky připravené:-K:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 7. 2013 17:00

Děkuji všem:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 7. 2013 12:51

Chutnalo by mi:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 7. 2013 12:39

janvotruba:;-) v pohodě;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 7. 2013 12:39

1974andrea: díky, Andrejko, celkově se chuť prolíná se vším, co v receptu je, bylo ta zase jiné, z cuket jsem dělala paštiku, jinak chutnalo moc;-);-);-)

janvotruba

14. 7. 2013 10:12

Myška podle mne vařila tak, jak píše AniCiz nebo bibinka. Má to i v poznámce. Měla na to chuť a tak to tak i uvařila. Nedala cuketu a dala něco jiného. Myško snad nevadí, že píši za Tebe.:-)

AniCiz

14. 7. 2013 08:43

AniCiz

14. 7. 2013 08:43

když se dává cuketa,taky přijímá chutě ostatní,Ivanka prostě chtěla přírodní jemné maso a to se jistě podařilo..:yes:

Coleta

14. 7. 2013 07:12

Mně se zdají ty nakladačky v receptu naprosto zbytečné, nemají nenaložené vůbec žádnou chuť a vařením se "rozblemcnou". Jakou chuť tedy pokrmu dodají? Chuť dává máslo, paprika a ostatní věci.

1974andrea 1974andrea

14. 7. 2013 00:52

varilamyskakasicku:Ivčo, čerstvé nakládačky taky používám, ale opravdu jenom na zavařování. Nemají nikterak výraznou chuť, přejímají ji podle ostatních přidaných surovin, zrovnna tak jako třeba cuketa;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

13. 7. 2013 22:10

Bibinka: aha, také prima nápad, právě vařím polévku na zítra, tak tam dám okurečku podle Tebe, díky Janinko;-):-p

Bibinka Bibinka

13. 7. 2013 21:57

varilamyskakasicku:Ivi, já taky někdy používám utržené okurky do jídel, hlavně do zeleninových polévek, jsou pak takové jemné. Máš 8.bod:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: maso na másle nakládačky recepty nakládačky recept do čeho lze zavařit okurky nakladačky recepty vepřové maso na másle vepřové na másle vepřové kotlety na másle recept na nakládačky co s rozmarynou čerstvě utrženou recepty na nakládačky nakladačky na plátky nezavarene okurky nakladačky v nádobách okurky nakladačky co s nimi nakladačky nakladačky trochu jinak recept vepřová kýta na másle vepřový na másle varilamyskakasicku.cz

Suroviny: kýta vepřová, máslo, bobkový list, česnek mědvědí, sůl, pepř, koření nové koření, kmín drcený, paprika sušená uzená, mouka, okurka čerstvá

TopRecepty.cz

Vepřové na másle a čerstvě utržených nakládačkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JK4K