Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 749 kJ / 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,71 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y59
Moje poznámka
Kuřecí stehna na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y59
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 12 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 14 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 22 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Darwin před 46 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
káťa před 1 hodinou
Sýrová topinka
VendaS před 1 hodinou
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 2 hodinami
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 7 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 8 hodinami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty kuřecí maso stehna,
marináda na kuřecí maso,
recepty z kurecich stehen,
kuře na divoko recept babica,
kuřecí stehna-recepty,
babica kuře v jogurtu,
maso na černém pivu recepty,
pečený morák,
vuřty pečené v černém pivu,
recepty na pivu,
pečené kuřecí stehna s medem,
vaření a recepty kuřecí stehna s kostí,
kureci stehna pecena na pivu,
pečená kuřecí spodní stehna,
krutí stehna ala bažant,
kuřecí stehenní maso,
marináda s pivem,
uzená kuřecí stehna,
marinada z černého piva,
babicovy recepty z kuřecího masa
Suroviny:
stehno kuřecí,
cibule,
pivo černé,
rama culinesse,
marináda pepř & hořčice,
olej olivový,
jíška tmavá hotová
Komentáře (11)
To vymysleli Česi!
A my musíme držať hubu... a jesť halušky!
Je nutné zahusťovat?
Proč?
ale