Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 749 kJ / 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,71 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y59
Moje poznámka
Kuřecí stehna na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y59
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 8 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 10 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 58 minutami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 3 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 4 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 5 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 6 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 7 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 7 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 9 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 10 hodinami
Tématické fráze:
recepty kuřecí maso stehna,
marináda na kuřecí maso,
recepty z kurecich stehen,
kuře na divoko recept babica,
kuřecí stehna-recepty,
babica kuře v jogurtu,
maso na černém pivu recepty,
pečený morák,
vuřty pečené v černém pivu,
recepty na pivu,
pečené kuřecí stehna s medem,
vaření a recepty kuřecí stehna s kostí,
kureci stehna pecena na pivu,
pečená kuřecí spodní stehna,
krutí stehna ala bažant,
kuřecí stehenní maso,
marináda s pivem,
uzená kuřecí stehna,
marinada z černého piva,
babicovy recepty z kuřecího masa
Suroviny:
stehno kuřecí,
cibule,
pivo černé,
rama culinesse,
marináda pepř & hořčice,
olej olivový,
jíška tmavá hotová
Komentáře (11)
To vymysleli Česi!
A my musíme držať hubu... a jesť halušky!
Je nutné zahusťovat?
Proč?
ale