Domácí játrová paštika
Lahůdka za pár korun a trochu vložené práce. Ta bude zapomenutá v okamžiku, kdy si namažete hotovou domácí paštiku na čerstvé pečivo. Ať již na svačinu, nebo k večeři, budete potřebovat brzy vařit další, protože je prostě výborná.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 17 686 kJ / 4 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,34 g |
Tuky | 337,55 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 2,55 g |
Sodík | 22,70 g |
Sůl | 58,03 g |
Sacharidy | 77,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: dávnejšie som si prečítala viacero receptov na internete, z každého som si vzala niečo a vytvorila tento svoj.
Po otvorení vydrží aj 4 dni. Neviem Vám to však presne povedať, lebo u nás tak dlho nikdy nevydržala.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 8. 2013 20:50
Ďakujem všetkým za milé komenty :) pekný deň
31. 8. 2013 18:25
U nás by se po ní také jen zaprášilo
31. 8. 2013 16:36
Já bych si také nandala, mám ráda paštiky
31. 8. 2013 12:41
Touto dobrotou by mě nikdo neurazil
31. 8. 2013 07:48
Jules:My už také dlouho ne, ale o to je to pro mne horší, protože dodnes si pamatuji tu chuť a vůni domácího masa a ostatních dobrot, které jsme vyráběli. S tím, co nyní kupujeme, je to naprosto nesrovnatelné . Bohužel, jinak to nejde
31. 8. 2013 07:24
Yanullko, díky :) My pašíky nemáme, ale tu je aj tak domáca výroba niečoho takého veľmi vzácna a nezvyčajná. A takéto naše slovanské výrobky tu jednoducho nekúpiš.
31. 8. 2013 07:18
Domácí paštiky jsme dělali, když jsme pašíky chovali, chutnaly nám moc, proto posílám 1. bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 23 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Právě bylo uvařeno:
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 18 sekundami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 5 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 7 minutami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 2 hodinami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 2 hodinami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 5 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 5 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak plnit zavařovací sklenice, aby vám obsah vydržel co nejdéle bez úhony? Video vám poradí
Z úrody vyzrálých rajčat si uvaříme ten nejlepší domácí kečup. Ochutíme ho podle sebe, výsledek bude určitě kvalitní
Jak na rychlou domácí paštiku. Víte, jak ji správně zavařit? Poradíme, čím ji okořenit a dochutit
Další recepty
Tématické fráze: játrová domácí paštika recepty recepty dity p.jatrova pastika domaci jatrova pastika recept na výrobu domácí paštiky domaca pecenova pasteka domáca pečeňová paštéta pečeňová pašteka domaca pasteka pečeňová paštéta pecenova pastika játrová paštika podle dity p. dom pastika paštika podle dity p domaca paštika domáca paštéta pecenova pasteta do poharov dita p paštika pasteky recepty dom.paštika jatrova pastika
Suroviny: maso vepřové, slanina, játra hovězí, cibule, tuk, vegeta, pažitka, vejce, bujón hovězí, kosti vepřové
Domácí játrová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vw9L
7 názorů