Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 337 kJ / 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,03 g |
Tuky | 13,42 g |
Vláknina | 12,36 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 31,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí roláda dušená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY32
Moje poznámka
Krůtí roláda dušená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY32
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 13 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 15 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 21 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 9 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 10 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 11 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 11 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 11 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 12 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 13 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 13 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 14 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 15 hodinami
Tématické fráze:
krůtí roláda,
krůtí roláda recept,
kruti rolada recepty,
rolada z krutiho masa,
rolada z krutiho stehna,
roláda z krutich prsou,
recept krůtí roláda,
krůtí roláda ze stehna,
recept roláda z krutího stehna,
dusene kruti maso,
recepty krůtí roláda,
recept na krutí maso roláda,
recepty na masové rolády z krůtího nebo kuřecího masa,
recept na krůtí roládu,
náplň do krútí rolády,
recepty na krůtí maso roláda,
rolada z krutich stehen,
krůtí prsa roláda,
roláda z krůtího prsa,
dusena kureci rolada
Suroviny:
prsa krůtí,
cibule,
vejce,
rajče,
paprika čerstvá červená,
uzené moravské,
pórek,
sýr niva,
koření na pečené kuře,
hořčice,
koření provensálské,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (24)
Jak je vidět, bude to dobrý s jakýmkoliv masem a představuju si chuťově třeba králičí maso. To by také mohlo být žůžo, až na to kde ho vzít,že.