Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 624 kJ / 1 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,25 g |
Tuky | 88,56 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 369 mg |
Sodík | 4,32 g |
Sůl | 10,15 g |
Sacharidy | 65,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená jablíčka s klobáskami a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpxE
Moje poznámka
Pečená jablíčka s klobáskami a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpxE
Nejnovější recepty
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 14 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 1 hodinou
Řecká musaka
misula29 před 2 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 5 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 6 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 8 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 9 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 11 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 23 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Špagety s mletým masem
Macek13 15. 9. 2025 19:38
Tématické fráze:
pecene klobasky s jablky,
proč se dávají jablka do husy,
pecene klobasy s jablky,
pecena panenka pecena s jablky,
proc se davaji do husy jablka,
proč se dávají jablka do pečené husy,
panenka plněná medovými jablíčky,
www,klaus.cz
Suroviny:
klobása grilovací,
jablko,
pórek,
smetana na vaření,
slanina,
koření kari,
rozmarýn,
sůl,
pepř bílý,
olej olivový
Komentáře (17)
danielle72:Dani, máš to pěkné a bude to dobré, dávám ti 4.bod
Díky za bodík Tobě i ostatním