Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 10. 2013 13:37

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 784 kJ / 904 kcal
Bílkoviny148,66 g
Tuky20,47 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 315 mg
Sodík 439 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy18,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nikina Nikina

26. 10. 2013 09:27

Andrejko nádhera, jako vždy :yes: V mrazáku na mě taky čeká srnčí a chystám se na šípkovou :-D

maris maris

26. 10. 2013 08:33

Máš to krásný:-p:yes::yes:, já jen bych místo piva dala víno / ale to víš, že já s pivem nevařím;-):-)) /

dzungila

25. 10. 2013 23:08

:yes: Suepr, Andrej! :yes: Oku lahodí zejména poctivé prošpikování masíčka a ty lesknoucí se cibulky.:-p:-p:-p;-)

zizala zizala (moderátorka)

25. 10. 2013 21:01

Se zvěřinou bych asi doma neuspěla, i kdybych ji někde sehnala. Ale i tak to vypadá moc pěkně a já bych moc ráda ochutnala :-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 10. 2013 20:58

Moc hezká dobrota:-p:-KJen mít ty suroviny:-Sach jo:-)

rebeka rebeka

25. 10. 2013 19:42

to je veliká krása:-O:-8:-K:yes::yes: a v mražáku pořád čeká kolouch:-p;-):-D:yes::yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

25. 10. 2013 19:14

Nic jsi nepomotala ,parádní baštu jsi udělala ,všem chutnalo ,tak je úplně jedno jak se to jmenuje ! :-D:-D:-D:-K

Jitkas

25. 10. 2013 19:08

andrea: OK, dame si tedy mlade jeleni stehynko, nevidim zadny problem, zmena je zivot. Porad je to ovsem krasna paradni basta.

1974andrea 1974andrea

25. 10. 2013 19:05

Veronika.Hrozna:Tak to jsem to trochu pomotala:-8, no neva, opraveno;-)

jarka skrobakova

25. 10. 2013 19:03

Dokonalé jídlo :yes::yes::-K:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

25. 10. 2013 19:01

1974andrea:Kolouch je mládě od srnky,mladý jelen je větší má více masíčka !:-p Nic si z toho nedělej,sežrala bych to i s těma cibulkami jelen ,nejelen a ještě bych talířek hezky vytřela chlebem.Jen by se zaprášilo! :-p

1974andrea 1974andrea

25. 10. 2013 18:51

Veronika.Hrozna:Verčo, já napsala kolouch, myslela jsem že mládě jelena je taky kolouch;-) Nebo se mu říká telátko? Já fakt nevím. Prostě mladý jelen sika, tak:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

25. 10. 2013 18:42

Jitkas:Tohle není mladé kančí, ani koloušek ,co jsi vybrala vypadá na řezu jako mladé jelení stehýnkóóó:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p! Mňam !

Jitkas

25. 10. 2013 17:39

Kanour nebo kolouch - tot dilema, ale vypada to uzasne, myslim, ze by mi to bylo uplne fuk, takze oboji je spravne.

1974andrea 1974andrea

25. 10. 2013 15:50

srettka:Kamčo, pokud máš mladé maso, zvěřinu neucítíš, to mi věř.;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty ze zveriny zverina recepty kolouch se šípkovou omáčkou zvěřina na černém pivě recepty zvěřina kolouch zvěřina na šípkové omáčce recepty zveřina kolouch recepty jelen sika zverina zverina na cernem pivu zvěřina recepty jelen sika grilování recepty s koloucha recepty na zvěřinu zvěřina recepty kolouch špikované hovězí maso na pivě jelen sika recepty ze zvěřiny recept zvěřina kančí kýta na pivu zvěřinové recepty sika zverina recept

Suroviny: kýta jelení, cibule, výpek, cibulka, tymián čerstvý, jalovec, protlak rajčatový, zavařenina šípková, vývar, pivo černé, sádlo, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rpjB