Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 381 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,98 g |
Tuky | 20,77 g |
Vláknina | 62,20 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 61,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená brokolice s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JA6g
Moje poznámka
Zapečená brokolice s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JA6g
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 4 hodinami
Krenex
dragomirac před 6 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 6 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 6 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 7 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 7 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 8 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 8 hodinami
Tématické fráze:
brokolice s hlívou,
zapečená brokolice recepty,
zapecena brokolice,
recepty z brokolice,
brokolice s hlívou recepty,
zapečené batáty s brokolicí,
zapečená brokolice a batáty,
brokolice s hlívou,
zapečená brokolice se sýrem a hlívou,
zapečená brokolice s batáty,
brokolice s hlívou a sýrem,
brokolice s nivou a hlivou,
recept na brokolici s hlívou,
zapeen brokolice
Suroviny:
smetana na vaření,
brokolice,
hlíva ústřičná,
kapusta růžičková,
cibule
Komentáře (7)
Inak ďakujem Institut kompliment, je to ozaj dobré jedlo.
Tak kdo to od koho okopíroval?