Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 149 kJ / 2 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,68 g |
Tuky | 165,56 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 292,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehký delikates
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OkPL
Moje poznámka
Křehký delikates
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OkPL
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 3 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 15 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 15 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 4 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 4 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 4 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 5 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 5 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 6 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 7 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 9 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 9 hodinami
Tématické fráze:
delikatesy recepty,
tuk delikates,
delikates řezy,
delikatés řezy,
levné delikatesy,
vůžaves,
tncz nova levné recepty ládi hrušky závin,
delikates recepty na pečeni,
křehké linecké řezy hrušky,
levny krehky rez,
recepty na delikatesy,
levne krehke linecke,
řezy delikatesy,
rychle delikatesy,
tuk na peceni delikates,
láďa hruška zavin jablkovy linecke testo,
tukové rychlé křehké pečení,
levné delikatesy recepty
Suroviny:
mouka hladká,
tuk 100%,
vejce,
voda,
sůl,
jablko,
skořice,
cukr,
rozinky,
ořechy vlašské
Komentáře (4)
Ba ne, toto není už z podstaty 3:2:1, natož linecké...
...a pokud místo kázané vody dáte víno, tak něco "uvidíte" http://www.labuznik.cz/recept/strudl-zavin-z-vina-...
Stojí psáno:"...pak rychle a krátce rukama..."
Tuk strouhám na "velké slze" a v těstě můžou zůstat i kousíčky tuku(tedy VůŽaVes) - pak i "listuje"