Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 942 kJ / 2 854 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,42 g |
| Tuky | 143,74 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,38 g |
| Sodík | 503 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 321,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7zXr
Moje poznámka
Koláč po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7zXr
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 21 minutami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pěna
Radka310 před 22 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 50 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 2 hodinami
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 17 hodinami
Tématické fráze:
tvarohový koláč s jablky po francouzsku,
francouzky třešňovy kolač,
bublanina po francouzku,
olejovo praskovy kolac,
francouzký boruvkovy kolač,
francouzky rebarborovy kolac,
jablkový koláč po francouzsku,
ovocný drobenkovy koláč po francouzku,
koláč po francousku,
svestkovy koláč po francouzsku,
bublanina po francozuzsku,
bublanina po francouzsku,
pudinkové řezy za studena francouzky,
borůvkový koláč francouzký,
oprava sraženého tvarohového krému,
francouzsko citronovy kolac,
po francouzsku,
tvrohovy kolac s jablky po francouzsku
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
cukr moučkový,
vejce,
sůl,
vejce,
cukr moučkový,
zázvor čerstvý,
škrob,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
ovoce,
ořechy mleté,
cukr moučkový,
olej
Komentáře (6)