Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kimchi - korejský fermentovaný salát

Kimchi je tradiční korejská příloha k jídlu. Jde o pikantní křupavý salát připravený z nakládané a fermentované (kvašené) zeleniny a dalších ingrediencí. Nepodává se jako hlavní jídlo, ale automaticky v misce jako příloha ke každému jídlu.

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min Bez doby odložení

20 min (20 min příprava, Bez doby odložení)

8. 2. 2014 17:55

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie3 797 kJ / 908 kcal
Bílkoviny38,85 g
Tuky9,13 g
Vláknina80,45 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 1,98 g
Sůl3,00 g
Sacharidy128,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Množství zázvoru, chilli a česneku závisí na chuti, u mého salátu převažuje chuť zázvoru...

Vycházela jsem z tohoto receptu:http://net-destroyer.blog.cz/1110/jak-si-udelat-ki..., ale upravila jsem ho podle svých možností a chutí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

29. 9. 2023 22:05

Super, určitě vyzkouším :-)

Ivo

31. 12. 2016 08:17

Moc pěkná stránka a super recept. Vyzkoušel jsem a salát je vynikající. Škoda, že tady máš tak hrozně Google reklam. To je hrozná otrava..

fifinka

12. 11. 2015 07:04

Super recept! :) Já jsem doteď kupovala kimchi už hotové http://www.asijske-potraviny.eu/novinky-v-sortimen... ale tenhle recept vypadá opravdu dobře. Takže běžím zkusit!

pipre pipre

20. 3. 2014 21:48

To by mne určitě chutnalo:yes::yes:

senky senky

8. 2. 2014 19:32

Jéééé, zrovna ho dělají "Kluci v akci", takže čtu a sleduju :yes::yes: ahá, tak je trošku jiný ale taky zajímavý ;-)

zizala zizala (moderátorka)

8. 2. 2014 19:21

Paráda :-p:yes: Korejci prý ho zahrabávají do země :-)
A, teprve teď jsem si přečetla přiložený článek, kde se o tom taky píše.
Salát vypadá moc zajímavě, ostřejší saláty můžeme ;-)

Danca Danca

8. 2. 2014 19:20

Jitkas::-) to je v pořádku...
Zelí vážilo něco málo přes kilo, asi 1,2kg;-). Jsem moc ráda, že ti "mixle" chutnají, tento salát je pikantnější a taky moc dobrý. Byl to můj první pokus a řekla bych, že dopadl velice dobře:-8:-K

Jitkas

8. 2. 2014 19:10

Promin, dobre vim, ze jsi Danca!

Jitkas

8. 2. 2014 19:03

Dankca: Tvoje Mixle jsou famozni a Kimchi bude urcite tez, mohu se zeptat kolik vazila +- ona hlavka cinskeho zeli, dekuji.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: korejské zelí kim či kimchi kluci v akci kimči kluci v akci kim či recept kluci v akci - salát kimči kluci v akci kimchi kim chi recept kim chi recept na kim či salát kim či kim či kluci v akci kimči kim či kluci v akci kluci v akci salát kimči jak udělat kimchi zelí kimchi kim chi salat kluci v akci salát kimchi salat kim chi kimchi recept kluci v akci

Suroviny: zelí pekingské, voda, sůl, zázvor čerstvý, česnek, chilli, omáčka rybí

TopRecepty.cz

Kimchi - korejský fermentovaný salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7zqQ