Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 964 kJ / 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,89 g |
Tuky | 40,56 g |
Vláknina | 21,88 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 2,31 g |
Sůl | 5,29 g |
Sacharidy | 93,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný prejt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY4r
Moje poznámka
Zelný prejt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY4r
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 7 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 2 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 4 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 6 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 8 hodinami
Tématické fráze:
prejt,
prejt recept,
top recep,
prejtové karbanátky,
bilý prejt,
zelný,
recept prejt,
recept na prejt,
proč zelí tmavne,
recep na zeli,
recepty prejt,
recep na kapustové placičky,
tmavý prejt,
výborné levné recepty,
placka do prejtu,
zeli pri vareni ztmavne proč,
pohankový prejt s vejci,
facebook jarmila hutáková,
pohankovy prejt,
recep na rohliky
Suroviny:
zelí bílé,
salám měkký,
rohlík,
cibule,
česnek,
majoránka,
koření nové koření,
zázvor,
pepř,
ořech muškátový,
koriandr,
sůl,
vejce,
sádlo,
strouhanka,
paštika játrová,
mléko
Komentáře (29)
Ďakujem ti a želám pekný víkend!
+