Jehněčí žebírka
Jehněčí žebírka s pečenou cuketou kombinují bohatou a výraznou chuť jehněčího masa s jemnou a svěží pečenou cuketou. Žebírka jsou ochucena směsí aromatických bylinek a česneku, což jim dodává na chuti a křehkosti.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 271 kJ / 1 260 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 55,98 g | 
| Tuky | 100,55 g | 
| Vláknina | 16,00 g | 
| Cholesterol | 150 mg | 
| Sodík | 221 mg | 
| Sůl | 0,30 g | 
| Sacharidy | 30,30 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Prelisovaný cesnak, soľ a olej utrieme na pastu. Rebierka potrieme pastou z oboch strán, uložíme na pekáč a podlejeme trochou vody.
	Krok 2: Navrch položíme vetvičku tymiánu a v rúre pri 170 °C pečieme 30 minút.
	Krok 3: Potom rebierka obrátime, posypeme mletou alebo drvenou rascou a pečieme ďalších 20 minút.
	Krok 4: Rebierka obložíme narezanou cibuľou a na kolieska narezanou cuketkou, ktoré osolíme a dopečieme asi 10 minút.
	Krok 5: Rebierka podávame s upečenou cuketkou a cibuľou, chlebom a obložíme zeleninou a rôznymi studenými omáčkami.
Zveřejněno 30. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Jehněčí žebírka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pp9z
Moje poznámka
					
				
Jehněčí žebírka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pp9z
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 56 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jehněčí žebra, 
						
						
							jehněčí žebírka-recepty, 
						
						
							jehněčí žebra recept, 
						
						
							jehněčí recept, 
						
						
							jehněčí žebra recepty, 
						
						
							pečená skopová žebra, 
						
						
							jehněčí žebra na česneku, 
						
						
							pečená jehněčí žebra, 
						
						
							recept na jehneci zebra, 
						
						
							skopová žebra, 
						
						
							jehneci recepty, 
						
						
							skopová žebra recept, 
						
						
							skopová žebírka, 
						
						
							recept jehněčí žebra, 
						
						
							skopové žebra, 
						
						
							recepty na jehněčí žebra, 
						
						
							jehněčí žebra nejlepší recept, 
						
						
							pečené jehněčí žebra, 
						
						
							jehněčí řebírka, 
						
						
							skopová žebra recepty
						
					
						Suroviny:
						
							žebra, 
						
						
							česnek, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							tymián, 
						
						
							cuketa, 
						
						
							cibule, 
						
						
							kmín mletý
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (5)