Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 493 kJ / 1 313 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,37 g |
| Tuky | 21,86 g |
| Vláknina | 45,11 g |
| Cholesterol | 363 mg |
| Sodík | 970 mg |
| Sůl | 1,93 g |
| Sacharidy | 105,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupejte a nakrájejte na kostky celer, mrkev, cibuli, sušená rajčata, stroužky česneku a petržele.
Krok 2: V hrnci nechte podusit na oleji na mírném ohni po dobu 10 minut.
Krok 3: Přidejte petrželku a masa, zvýšte teplotu a nechte vařit, dokud maso nezmění barvu a voda se zcela neodpaří, osolíme a opepříme.
Krok 4: Zalijte vínem a jakmile se víno odpaří přidáme rajský protlak, nechte vařit na vysokou teplotu dalších 5 minut.
Po této době snižte teplotu a vaříme 1 hodinu.
Po této době snižte teplotu a vaříme 1 hodinu.
Zveřejněno 12. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety z Florencie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXnR
Moje poznámka
Špagety z Florencie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXnR
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 6 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 8 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 12 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 1 hodinou
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 3 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 3 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 3 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 4 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 5 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 6 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 7 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 9 hodinami
Tématické fráze:
florentske spagety,
mrkev, celer, petržel v receptech,
nejlepsi pizza ve florencii,
mrkev pohuho
Suroviny:
maso hovězí mleté,
maso vepřové mleté,
cibule,
mrkev,
celer,
protlak rajčatový,
rajče sušené,
víno červené,
petrželka zelená,
česnek,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř,
těstoviny špagety semolinové
Komentáře (16)
To preto, lebo sa Vás spýtajú, či syr chcete alebo nie. Ak áno, tak ho prinesú v miske a každý si nasype, kolko mu chutí.
Nazev receptu je Vase vec, ale je dosti zavadejici.
Samozrejme, necháme to tak.
Kazdý máme svoju pravdu.
Pravda ale existuje len jedna...
Ako myslíte, ja s tým ale nesúhlasím.
Tento recept je tradicná omácka ale bez pancetty (údená slanina...) z Bologne -
Spaghetti bolognese.