Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 825 kJ / 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,90 g |
| Tuky | 0,47 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 133 mg |
| Sůl | 0,26 g |
| Sacharidy | 39,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7L4
Moje poznámka
Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7L4
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 2 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 10 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 11 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 4 minutami
Uherská pěna
Daami před 48 minutami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 2 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 2 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 2 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 3 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 3 hodinami
Kuřecí medailonky na kari s hořčicí
nvm250 před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky
tyna.korinkova před 4 hodinami
Úly, svíčky, stromečky
tyna.korinkova před 4 hodinami
Tématické fráze:
varena slehacka,
krém z vařené šlehačky,
italská šlehačka,
italská vařená šlehačka,
vařená šlehačka recept,
žloutky a xanthan šlehačky,
italsá vařená šlehačka,
vařená šlehačka , recept na krém,
vegan slehacka,
pravá šlehačka,
slehačka s bílky,
italský sněhový krém,
u vařéna šlehačka s krémem,
italský sněhový krém.cz,
vařené šlehané bílky,
italský bílkovy krem,
pravá šlehačka recept,
italský chleba recept,
prava italsa tiramisu,
do čeho přidat xanthan do kremu
Suroviny:
voda,
želatina,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
bílek
Komentáře (5)
Na fotce vypada normalne slehackove, kdybys nerekla, tak neuverim. Co by asi rekla tahle slehacka na celozrnnou nebo treba nejakou alternativni mouku, ale to uz chci az moc
Dík za odpoveď, recept je veľmi zaujímavý, pre mňa neznámy.