Suroviny
Porce: 1 silikonová forma na srnčí hřbet
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 542 kJ / 130 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,80 g |
| Tuky | 0,70 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sulc-huspenina z hříbků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87yW
Moje poznámka
Sulc-huspenina z hříbků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87yW
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 15 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 19 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 23 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 7 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 9 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 9 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 10 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 10 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 11 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 11 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 11 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 11 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
huspenina z hub,
houby v sulcu,
sulc z hub,
zavařování hříbků,
hříbky zavařování,
aspik z hribku,
zavarovani huspenina,
jak pouzit zelatinu do sulcu,
min ihuspenina z pomalého hrnce,
deko na zavařování návod,
tlačenka z pravých hříbků,
hříbky v nálevu bez zavařování,
chutovky z hříbků,
hříbky v nálevu s dekem,
zavarovane hribky,
recepty sulc huspenina zavarovani,
zavarovani hub hribku,
zelatina do sulce,
zavařování sulce,
houby ve sladkokyselém nalevu s dekem
Suroviny:
houba hřib,
deko,
voda,
želatina,
želatina prášková,
cukr krupice
Komentáře (21)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,0
Pokud nejsou k mání hřiby,dělávám ze zavařených žampionů v plechovce z Kauflandu a nálev dělám podle návodu na želetině s přidáním octa a nebo použiji sladkokyselý lák z načatých okurek.Zkoušela jsem to i z čerstvých žampionů,ale to nebylo ono
Tady jsem použila 170ml zhotoveného nálevu,naředělý 230ml vody,takže to nebyla žádná"trhavina".Jen samostatný nálev by byla opravdu pecka do žaludku
Zeleninu,hlavně na drobounké kostičky nakrájenou mrkev mám osobně v různých sulcích(huspeninách,aspicích)také ráda,už jen proto,že to i na řezu velice hezky vypadá
Tady jsem se tentokrát přizpůsobila přání rodiny a barevnost pokrmu jsem alespoň doladila zelenou petrželkou
Všem děkuji za komentáře,připomínky i hodnocení