Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 457 kJ / 3 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,86 g |
Tuky | 266,47 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 667 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 4,87 g |
Sacharidy | 230,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bazalkové tiramisu s jahodovým coulis
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Qy
Moje poznámka
Bazalkové tiramisu s jahodovým coulis
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Qy
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 7 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 17 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 47 minutami
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 1 hodinou
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 2 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 2 hodinami
Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Geressha před 2 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
ZboSy před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 4 hodinami
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
bazalkový dort,
bazalkový cukr,
bazalkovy krem,
coulis recept,
recept na tiramisu,
smetana coulis,
jahodový kulis,
jahodové kulé,
jahodové,
jahorove kulis,
tiramisu recept pohár,
coulis káva,
jablečne coulis,
jak krajet tiramisu,
dort s jahodovým coulis recept,
co je coulis
Suroviny:
bazalka čerstvá,
cukr,
smetana ke šlehání,
mascarpone,
káva,
likér mandlový,
piškoty cukrářské,
jahody,
cukr moučkový,
čokoláda
Komentáře (10)