Ryba stylu Vera Cruz
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 368 kJ / 88 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,43 g |
Tuky | 1,02 g |
Vláknina | 5,97 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Toto je v Mexiku dost používaná úprava ryb, jméno je podle končiny, kde se pěstuje hodně rajčat (jako by jinde nebyly!).
Tradičně se podává s rýží.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2014 14:22
chocolate: Nejsi blbá, prostě aby se ti nerozpadla jako mražená treska, nebo tak
20. 11. 2014 20:23
Drobek:Jestli nejsem uplne blba, tak by to asi mela byt pevnejsi morska ryba, ze?Mne se ta uprava neskutecne libi.
20. 11. 2014 20:20
chocolate: S rybou si nedělej starost, já to dělal ze snapera a ani nevím z čeho byl originál. Prostě mořská ryba. A je to fakt lahoda.
20. 11. 2014 20:18
Drobek:Kazdopadne, byt foto muzeme hodnotit sporne, recept je vyborny a predpokladam, ze nezustane dlouho bez origos fota.Sama se na nej o vikendu chystam, podle originalu z halibuta, snappera nesezenu.
20. 11. 2014 20:14
chocolate: Obráceně, někdo to stáh z mé kuchařky a od něj asi další. Jinak si tu záplavu neumím vysvětlit. Tahle fotka byla v mé kuchařce a v Labužníku. Pak mi Labužník zakázal dát jednu fotku a recept k nim i ke mně, pohádali jsme se a vyloučili mně, spolu s řadou dalších.
20. 11. 2014 20:10
Drobek:Takze sva autorska fota si nearchivujes a jen si je dle potreby stahnes od tech zlych, kteri ti je kradou?
Zvlastni logika.
Zvlastni logika.
20. 11. 2014 20:06
chocolate: děkuju, opravdu necítím potřebu ilustrační fotku skladovat v mém computeru.
20. 11. 2014 20:05
tejaja:Protoze je stahla z jineho webu.
Mmch to neni poprve, co to Drobek udelal.A opet mu foto ukradli..
Jeden z duvodu, proc uz tu chodim vyjimecne-novacek by dostal ceres, ale stalemu uzivateli se sezere i to, ze mu foto ukradne fotobanka a chudak ho nema v normalnim formatu.
Mmch to neni poprve, co to Drobek udelal.A opet mu foto ukradli..
Jeden z duvodu, proc uz tu chodim vyjimecne-novacek by dostal ceres, ale stalemu uzivateli se sezere i to, ze mu foto ukradne fotobanka a chudak ho nema v normalnim formatu.
20. 11. 2014 20:04
To bylo ještě v dobách kdy jsem měl připojení jen přes telefon, = strašně pomalé a šetřil jsem.
Cathleen, to je hezké že mi věříš, ale když vidím kde všude má fotka je, tak si říkám moudřejší ustoupí. Fakt si neumím představit jak bych měl komu dokázat autorství. Od teď ke každé mé fotce přidám nápis grilovani-barbecue.com, tam jsem doma.
Cathleen, to je hezké že mi věříš, ale když vidím kde všude má fotka je, tak si říkám moudřejší ustoupí. Fakt si neumím představit jak bych měl komu dokázat autorství. Od teď ke každé mé fotce přidám nápis grilovani-barbecue.com, tam jsem doma.
20. 11. 2014 19:53
Drobek: krucajz, Michale, ja ti přeci věřím!
Nic nemaž.
Nic nemaž.
20. 11. 2014 18:48
Drobek: Ak je tá fotka tvoja, prečo je tak malá ?
20. 11. 2014 18:00
Byla u mého receptu v grilování. Recept je jiný než u receptů které jste mi napsaly. Už jsem jí dal pryč, a dejte jí pryč i tady. Neumím si představit jak bych dokazoval kdy jsem si vyfotil talíř, dal někam recept a teď sem. Vzdávám to, odstraňte to kdo můžete, já nevím jak.
20. 11. 2014 17:23
Pěkná úprava ryby
20. 11. 2014 16:07
Drobek: Michale, kdes tu svou fotku uveřejnil, ze ti ji mohli ukrást?
20. 11. 2014 15:56
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 8 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Právě bylo uvařeno:
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 12 minutami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 24 minutami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 41 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 4 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: jak smažit rybu,aby se nerozpadla divná ryba informace ryba veracruz aby se file nerozpadla original sambal recept
Suroviny: rajče, paprička jalapeňos, koření oregáno sušené, česnek, cibule bílá, koriandr, olej rostlinný, filet rybí, sůl, pepř, olivy zelené, kapary
Ryba stylu Vera Cruz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yOQV
18 názorů