Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu

Pečené vepřové koleno je označováno jako jedno z našich národních jídel. Máme pro vás lahodný recept s pikantní marinádou a černým pivem. Příprava je sice zdlouhavější, ale odmění vás měkkým šťavnatým masem uvnitř s křupavou kůží na povrchu.

Hodnocení receptu je 5,0 (73×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 180 min + marinování 24 hodin

200 min (20 min příprava + 180 min tepelná úprava, + marinování 24 hodin)

6. 12. 2014 16:02

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 434 kJ / 343 kcal
Bílkoviny5,28 g
Tuky3,54 g
Vláknina4,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,60 g
Sacharidy63,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

dadka

28. 1. 2016 20:55

koleno a pivo koupeno,zítra se dá marinovat a v sobotu bude perfektní večeře:-p

Miluška Pešková

26. 1. 2016 13:21

Právě jsem tento recept oběvila a už se těšín až kolínko udělám:-8

dadka

25. 1. 2016 21:24

to musí být moc dobré:-p

suslajda suslajda

3. 1. 2016 12:15

Honza:děkuji za a jsem ráda, že chutnalo:-K

Honza

2. 1. 2016 18:11

Udělal jsem podle receptu na Nový rok a opravdu vynikající.:-p

suslajda suslajda

30. 9. 2015 17:57

Katastrophe:já děkuji za vyzkoušení a jsem ráda , že rodině chutnalo;-):-K

Katastrophe

29. 9. 2015 08:49

Já sice koleno moc nemusím (jsem preparátor :-8 ), ale dělala jsem ho podle tohoto receptu už dvakrát a u rodiny se to vždy setkalo s úspěchem, takže děkuji za recept :yes:

suslajda suslajda

30. 12. 2014 16:37

martiline:Děkuji a moc mě těší, že vám chutnalo:-K:-K

martiline martiline

30. 12. 2014 16:07

:-) Chválím recept. Pečené kolínko dle tohoto receptu jsme měli dnes k obědu. Naložené bylo nakonec tedy 2 dny. Bylo vykostěné, takže mu stačilo péct dvě hodiny + půl hodiny pečení střídavě horkovzduch a gril. Masíčko se jen rozpadalo a rodina chválila a chválila :-) ... prý mám tlumočit velkou pochvalu i autorovi receptu. :-) K tomu chléb, dospělí vychlazené pivečko ... a ještě jsem umíchala křen, hot kečup a trošku hořčice :-) ...

suslajda suslajda

14. 12. 2014 20:52

jana:ne marinádu dáme do pekáče:-8

jana

14. 12. 2014 09:47

vytřít veškerou marinádu... tzn ... dát všechnu pryč?:-O

zizala zizala (moderátorka)

14. 12. 2014 07:24

Pepe: :-O :-)) Na kůži z dobře upečeného kolena si pochutnám víc než na samotném mase:-p a vyhodit ji by mě ani nenapadlo.

Josifek

14. 12. 2014 07:20

Pepe::no::no: a co teprve taková husa pečená bez kůže....hi hi ...:-D

Pepe

13. 12. 2014 19:34

U nás sa na stastie koleno predáva ocistené (bez koze), co výrazne skracuje cas prípravy a nakoniec sa netreba namáhat z jej odstránením, pretoze aj tak je to len na vyhodenie.

bresta

13. 12. 2014 18:16

toprecepty.cz:Sliny až na bradě,paráda-K:-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečené koleno na černém pivu koleno na černém pivu vepřové koleno na černém pivu pečené vepřové koleno na černém pivu vepřové koleno na pive nejlepší pečené vepřové koleno marinované marinovane veprove koleno pecene koleno na cernem pive pečené vepřové koleno na černém pivě marinované pečené vepřové koleno veprove koleno na cernem pive naložené vepřové koleno pečené koleno na pivu veprové koleno marinovane pečené koleno koleno na cernem pive pečene vepřove koleno na pivě marinované koleno pecené koleno na pivě koleno na pivu

Suroviny: koleno vepřové, sůl, pivo černé, pivo černé, cukr třtinový, zázvor čerstvý, kečup ostrý, omáčka sojová, hořčice dijonská, česnek

TopRecepty.cz

Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D29Y