Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 566 kJ / 4 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,18 g |
Tuky | 308,03 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 2,17 g |
Sodík | 870 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 314,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Věnečky - Drahušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J2y9
Moje poznámka
Věnečky - Drahušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J2y9
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
věnečky ze ztuženého tuku,
pudinková náplň do věnečků,
napln do venecku,
veněcky,
venecky s citronovou polevou,
ztužený tuk lukana,
odpalované těso recept,
venecky ze stoprocetniho tuku,
tuk lukana,
ztužený tuk na věnečky,
recept na venecky,
venečky s pudinkem,
odpalovane teso,
naplne.cz věnečky,
tuk lukana cena,
žloutkové věnečky top recepty,
nejlepší věnečky,
jak potřit venečky,
věnečky ztužený tuk,
zákusek krokánbuš
Suroviny:
voda,
tuk ztužený,
sůl,
mouka polohrubá,
vejce,
mléko,
žloutek,
pudink vanilkový,
cukr moučkový,
máslo,
rum
Komentáře (4)