Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 508 kJ / 3 706 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 185,77 g |
| Tuky | 316,37 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 492 mg |
| Sodík | 2,86 g |
| Sůl | 6,80 g |
| Sacharidy | 25,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kostky s meltou na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0m0V
Moje poznámka
Hovězí kostky s meltou na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0m0V
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 4 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 4 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 5 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 5 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 3 minutami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 1 hodinou
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 1 hodinou
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 2 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 3 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 4 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 5 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na rozmarýnu,
hovezí maso na rozmarýnu,
láda hruška hovězí na houbách,
melta do těsta,
maso s meltou,
hovězí kostky na rozmarýnu,
nadrobene melta,
melta,nálevové sáčky,
čerstvý rozmarýn recept,
rozmaryn a hovezi na houbach,
rozmarýn hovězí maso,
čerstvý rozmarýn v receptech
Suroviny:
krk hovězí,
špek,
cibule,
sádlo,
chilli paprika čerstvá,
rozmarýn čerstvý,
pepř černý,
chléb,
melta,
sůl,
voda,
cibule,
rozmarýn čerstvý
Komentáře (10)
1974andrea:Andri,mě před více jak třemi roky navedla odkazem,co tady vložila chocolate Špagetka na maso s meltou
Jinak meltu,nebo rozpustné kafe používám do kynutého i bábovkového těsta,nebo do různých omáček a roštěnek
Moje babička používala k obarvení i zpestření chutě jídla cikorku