Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 508 kJ / 3 706 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 185,77 g |
| Tuky | 316,37 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 492 mg |
| Sodík | 2,86 g |
| Sůl | 6,80 g |
| Sacharidy | 25,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kostky s meltou na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0m0V
Moje poznámka
Hovězí kostky s meltou na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0m0V
Nejnovější recepty
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 11 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 11 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 11 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 11 hodinami
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 5 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 7 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 7 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 9 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 11 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 11 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 11 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 11 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na rozmarýnu,
hovezí maso na rozmarýnu,
láda hruška hovězí na houbách,
melta do těsta,
maso s meltou,
hovězí kostky na rozmarýnu,
nadrobene melta,
melta,nálevové sáčky,
čerstvý rozmarýn recept,
rozmaryn a hovezi na houbach,
rozmarýn hovězí maso,
čerstvý rozmarýn v receptech
Suroviny:
krk hovězí,
špek,
cibule,
sádlo,
chilli paprika čerstvá,
rozmarýn čerstvý,
pepř černý,
chléb,
melta,
sůl,
voda,
cibule,
rozmarýn čerstvý
Komentáře (10)
1974andrea:Andri,mě před více jak třemi roky navedla odkazem,co tady vložila chocolate Špagetka na maso s meltou
Jinak meltu,nebo rozpustné kafe používám do kynutého i bábovkového těsta,nebo do různých omáček a roštěnek
Moje babička používala k obarvení i zpestření chutě jídla cikorku