Suroviny pro 1
nejméně 6
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 578 kJ / 2 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,49 g |
Tuky | 114,08 g |
Vláknina | 24,32 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 4,14 g |
Sůl | 9,65 g |
Sacharidy | 45,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec plněná, v papiňáku dušená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0jk
Moje poznámka
Vepřová plec plněná, v papiňáku dušená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0jk
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 8 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 12 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 16 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 6 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 10 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 11 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 12 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 12 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 13 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 13 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 14 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřová plec v papiňáku,
vepřové maso v papiňáku,
vepřová plec,
dušené vepřové plecko,
dušené vepřové maso na šťávu,
nadívané plecko,
nadívaná vepřová plec,
vepřová plec recepty,
vepřove v papiňáku,
nadívané vepřové plecko,
dušená vepřová plec recepty,
vepřové plecko v papiňáku,
veprova smes v papinaku,
plněná vepřová plec,
vepřové maso recepty v papínáku,
plecko v papináku recepty,
veprova plec z v papiňáku,
veprove plecko,
vepřove dušene plecko na zelenině,
vepřové maso na zelenině v papiňáku
Suroviny:
plec vepřová,
houba hřib,
klobása,
sýr eidam,
cibulka lahůdková,
pórek,
paprika čerstvá červená,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
olej,
olej,
cibule,
vývar,
česnek
Komentáře (9)
vejma:vývar může být masový, ale i zeleninový s použitím bujónové kostky.Pokud není ani jedno po ruce,vůbec nic se nestane,když to ochutíme jen solí a trochou pepře