Suroviny pro 1
nejméně 6
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 578 kJ / 2 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,49 g |
Tuky | 114,08 g |
Vláknina | 24,32 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 4,14 g |
Sůl | 9,65 g |
Sacharidy | 45,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec plněná, v papiňáku dušená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0jk
Moje poznámka
Vepřová plec plněná, v papiňáku dušená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0jk
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 6 hodinami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 23 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno 21. 6. 2025 14:16
Chilli cukety
Přidáno 21. 6. 2025 12:00
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno 21. 6. 2025 10:12
Piškotová bublanina míchaným ovocem
Přidáno 20. 6. 2025 21:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 2 minutami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 10 minutami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 26 minutami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 43 minutami
Hrnková buchta
Fatima2 před 1 hodinou
Butter chicken podle Pavla Berkyho
Suzy8 před 1 hodinou
Rybízová piškotová buchta
bobina.c před 1 hodinou
Segedínský guláš v papiňáku
radbastim před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
LukyRi před 3 hodinami
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Valis před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřová plec v papiňáku,
vepřové maso v papiňáku,
vepřová plec,
dušené vepřové plecko,
dušené vepřové maso na šťávu,
nadívané plecko,
nadívaná vepřová plec,
vepřová plec recepty,
vepřove v papiňáku,
nadívané vepřové plecko,
dušená vepřová plec recepty,
vepřové plecko v papiňáku,
veprova smes v papinaku,
plněná vepřová plec,
vepřové maso recepty v papínáku,
plecko v papináku recepty,
veprova plec z v papiňáku,
veprove plecko,
vepřove dušene plecko na zelenině,
vepřové maso na zelenině v papiňáku
Suroviny:
plec vepřová,
houba hřib,
klobása,
sýr eidam,
cibulka lahůdková,
pórek,
paprika čerstvá červená,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
olej,
olej,
cibule,
vývar,
česnek
Komentáře (10)
vejma:vývar může být masový, ale i zeleninový s použitím bujónové kostky.Pokud není ani jedno po ruce,vůbec nic se nestane,když to ochutíme jen solí a trochou pepře