Suroviny pro 1
nejméně 6
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 578 kJ / 2 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,49 g |
Tuky | 114,08 g |
Vláknina | 24,32 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 4,14 g |
Sůl | 9,65 g |
Sacharidy | 45,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec plněná, v papiňáku dušená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0jk
Moje poznámka
Vepřová plec plněná, v papiňáku dušená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0jk
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 11 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 57 minutami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 1 hodinou
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 4 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 4 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 7 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřová plec v papiňáku,
vepřové maso v papiňáku,
vepřová plec,
dušené vepřové plecko,
dušené vepřové maso na šťávu,
nadívané plecko,
nadívaná vepřová plec,
vepřová plec recepty,
vepřove v papiňáku,
nadívané vepřové plecko,
dušená vepřová plec recepty,
vepřové plecko v papiňáku,
veprova smes v papinaku,
plněná vepřová plec,
vepřové maso recepty v papínáku,
plecko v papináku recepty,
veprova plec z v papiňáku,
veprove plecko,
vepřove dušene plecko na zelenině,
vepřové maso na zelenině v papiňáku
Suroviny:
plec vepřová,
houba hřib,
klobása,
sýr eidam,
cibulka lahůdková,
pórek,
paprika čerstvá červená,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
olej,
olej,
cibule,
vývar,
česnek
Komentáře (10)
vejma:vývar může být masový, ale i zeleninový s použitím bujónové kostky.Pokud není ani jedno po ruce,vůbec nic se nestane,když to ochutíme jen solí a trochou pepře