Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska v rajské směsi

Hodnocení receptu je 4,5 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 1. 2015 19:16

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie3 086 kJ / 738 kcal
Bílkoviny93,65 g
Tuky29,22 g
Vláknina9,53 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 352 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy22,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Angel 666 Angel 666

7. 1. 2015 23:25

Jano, Andreo, Drahuško: díky holky :-K :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 1. 2015 19:46

Jituško,Tvá treska se mi moc zamlouvá:-p:-K
Miluji konzervy s různými rybkami v tomatě a tohle by mi vážně chutnalo:-*

1974andrea 1974andrea

7. 1. 2015 13:57

Určitě dobré:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 1. 2015 00:04

Hmm, zajímavé :-)

Pepe

5. 1. 2015 22:41

Angel 666:

To Vám verím a závidím.
My máme vsetok druh zeleniny po celý rok bez rozdielu, ci je leto alebo zima. Ale ci jete rajciny alebo uhorky - vsetko má tú istú chut. Lísia sa len farbou.

Angel 666 Angel 666

5. 1. 2015 22:34

To je mi líto, domácí mají úplně jinou chuť i vůni, než kupovaná...

Pepe

5. 1. 2015 22:31

Angel 666:

Tak to my tu prakticky ani nepoznáme.

Angel 666 Angel 666

5. 1. 2015 22:12

Pepe: letní jsou z naší vlastní zahrady :-)

Angel 666 Angel 666

5. 1. 2015 20:16

To určitě, v zimě čerstvá nahrazuji sterilovanými, ale tady jsem chtěla vyzkoušet tu chuť čerstvých :-)
Povedlo se mi "ulovit" v Penny docela vyzrálá, tak jsem to zkusila s nimi ;-)

zizala zizala (moderátorka)

5. 1. 2015 20:00

Angel 666: Já mám ryby taky raději s bramborama, i když k téhle omáčce si rýži představit umím. Před skleníkovými rajčaty bych dala přednost sterilovaným :yes:

Angel 666 Angel 666

5. 1. 2015 19:46

Žížalo, bylo to moc dobré ze zimních skleníkových rajčat, ale ještě lepší to bude v létě ze šťavnatých domácích ;-). Hlavně jsem chtěla něco dietnějšího, než smaženou rybu. Malý zbytek jsem měla k večeři s opečenými bramborami a s těmi mi to chutnalo ještě víc :-p;-)

zizala zizala (moderátorka)

5. 1. 2015 19:37

To vypadá moc dobře ;-):-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: treska recept treska recepty ryba v rajské omáčce treska v rajské omáčce treska v tomate aljašská treska v rajské omáčce treska v tomatové rajské omáčce ryba s rajské omáčce filé z mořské tresky ryba v rajské treska obalena v mouce treska v tomatove omacce treska zapečená v rajských s brambory treska v v rajské omáčce top recepty treska treska s rajskou recept na tresku treska v papilotě v rajské omáčce ryby v rajské omáčce pecena treska v rajske omacce

Suroviny: filet z tresky, mouka hladká, rajče, cibule, česnek, nať petrželová, sůl, pepř, paprika sušená sladká, olej olivový

TopRecepty.cz

Treska v rajské směsi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9ypz