Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 264 kJ / 1 497 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,74 g |
Tuky | 131,38 g |
Vláknina | 12,15 g |
Cholesterol | 909 mg |
Sodík | 2,56 g |
Sůl | 6,31 g |
Sacharidy | 20,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cannelloni s celerem a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xrl
Moje poznámka
Cannelloni s celerem a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xrl
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
celer recepty,
recepty s nivou,
recepty z celeru,
cannelloni plněné celerem a sýrem,
těstoviny s nivou a celerem,
recept na cannelloni,
cannelloni recept,
těstoviny s celerem,
těstoviny cannelloni,
recepty s celerem,
celer- recepty,
zapékaný celeru s s nivou,
celerové recepty,
recepty celer obrázky,
celer-recepty,
cannelloni v receptech,
caneloni se smetaně,
jak uvařit cannelloni,
těstoviny s celerem a sýrem,
lasagne s celerem a nivou
Suroviny:
cannelloni,
celer,
sýr niva,
hrášek mražený,
petrželka,
sůl,
pepř,
smetana zakysaná,
smetana ke šlehání,
vejce,
ořech muškátový,
sůl,
máslo,
parmazán
Komentáře (9)