Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 145 kJ / 1 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,49 g |
Tuky | 53,77 g |
Vláknina | 19,38 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 49,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinařský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2kW
Moje poznámka
Vinařský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2kW
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 12 minutami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 2 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 3 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 5 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 5 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 6 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 6 hodinami
Tématické fráze:
vinařské maso,
kašpárek vaří guláš,
vaření s kašpárkem,
gulas podle kasparka,
vepřoví guláš se špekovým knedlíkama,
kašpárek guláš s s vínem,
jak se vaří guláš,
guláš kašpárek,
vaření skašpárkem,
vaření s kašpárkem recepty,
vinařský hovězí guláš,
vaří kašpárek maso recepty,
kašpárku var recepty guláš recept,
hovězí maso recept kašpárek,
kuchař kašpárek recepty,
vinařské maso,
guláš -suroviny,
recepty vinarske maso,
vynarsky guláš recept,
hovězí guláš kašpárek
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
kmín celý,
majoránka,
sůl,
pepř,
česnek,
mouka hladká,
voda,
masox hovězí,
vejce,
klobása,
cibule,
paprika čerstvá červená
Komentáře (18)
Jak vidím, text jsi upravila, takže komenty o víně jsou nadbytečné
někdo komentuje nové lidi (jejich recepty). Já jsem to vařila s láskou a proto že mě to vaření baví a hlavně nám to tak chutná.
Vysmívání tipu že to tak vaří v Humpolci, si paní mohla odpustit.
Nikomu ten recept nenutím a je na každém jak sním naloží
Jinej kraj, jinej název
...konečně, ze Znojma je to do Vídňa co by kameněm dohodil, že. http://www.toprecepty.cz/recept/4007-klasicky-hosp...
...ale možná, dyby se do surovin přidala bobulka vína...
Guláš vařím na mnoho způsobu,ale tenhle máme nejraději
Pokud má někdo chuť do základu přidá 1 deci vína
žádný problém